Anonim

\ "Hvis jeg har dig \" Remembrance Animatic (Flurry Heart)

I Death Note Rem kunne lide Misa så godt, eller måske var han forelsket i hende. Han skrev L's navn i Death Note og dræbte L, fordi han beskyttede Misa, og han vidste, at han vil dø snart efter at have gjort det.

Men jeg spekulerer bare på: hvorfor fortalte han ikke i stedet Ls rigtige navn til Light Yagami eller Misa, så de kunne skrive L's navn i deres Death Note og dræbe ham selv?

En af Shinigami-reglerne (vist under scenepauser og ikke den egentlige historie) siger:

Shinigami må ikke fortælle mennesker navnene eller levetiden på individer, han ser. Dette er for at undgå forvirring i den menneskelige verden.

En anden regel siger:

Hvis en Shinigami beslutter at bruge en dødsnotat til at afslutte livet for en persons morder, som den begunstiger, forlænges den enkeltes liv, men Shinigami dør.

Selvom der ikke er angivet nogen specifik konsekvens for at bryde den første regel, kan man også antage, at det ville resultere i lignende straf. I sidste ende besluttede Rem sandsynligvis selv at skrive navnet på grund af situationens hastende karakter. (Og til dramatisk formål.)

1
  • 1 For at tilføje, Rem ønskede at beskytte Misa. At opgive sit liv ville betyde at hun ikke kunne beskytte Misa. Fra hvad jeg kunne huske fra mangaen, stolede hun aldrig rigtigt på Light og blev kun narret til at gøre hans bud.