Anonim

Zeref Dragneel AMV

Han var bare barn, da han sluttede sig til Fairy Tail. Hvornår besluttede Igneel at træne Natsu og i hvor lang tid?

1
  • den nøjagtige tid er meget svær at finde. Da tidslinjen for fehale er meget kompliceret. men det var før tidsrejsen, dvs. for 400 år siden, så det kan være 1-2 år, coz igneel havde heller ikke tid og magt til at blive længe, ​​du kan finde nogle oplysninger her

Vi får vist både hans optræden med Erza, Gray og Lisanna som børn, så det kan ikke vare lang tid, at han træner under igneel. Hans udseende med igneel og med gruppen er meget tæt, hvis jeg husker, næsten det samme.

Maksimum vil jeg foreslå 3 år, men jeg tror ikke, det ville være mindre end et enkelt år. Det teoretiseres, at Natsu var omkring 8-9, og derefter var Natsu 11-12, da han sluttede sig til Fairy Tail.

Vi ved det dog ikke med sikkerhed

Kilder:
http://fairytail.wikia.com/wiki/Igneel
http://fairytail.wikia.com/wiki/The_400_Year_Plan
http://fairytail.wikia.com/wiki/Natsu_Dragneel
http: // http: //fairytail.wikia.com/wiki/Fairy_Tail_ (Guild)

1
  • Ikke meget af en spoiler, men tak. Jeg gætter på, at det var så længe siden, at han aldrig rigtig huskede Igneels ansigt. :)

Vi bliver aldrig fortalt Natsus biologiske alder, og selvom vi var det, ville det aldrig give mening:

  1. Første generation af dragtemordre aldrer ikke over voksenalderen, og det er tvivlsomt, at aldringens ophør sker på én gang. (Acnologia er meget ung)
  2. Han har rejst i tid, været i suspenderet animation og endda død et stykke tid. Tid er sandsynligvis meget flydende fra hans perspektiv.
  3. Han er endnu mindre menneskelig end de andre dragtdræbende, så måske blev han ikke ældre ordentligt (det antydede, at han var svagere end Gray som barn, men lidt stærkere i sine teenageår, dvs. hans magt vokser ikke i samme hastighed som andre).

Af disse grunde gætte hans faktiske biologiske alder er et skud i mørket (i bedste fald tidlig morgen, men meget tidligt). Ja, det er sandsynligvis 16-21, men det er en bred vifte og kan stadig være forkert af ovenstående grunde. Vi ved det ikke, og medmindre en karakter / skribent stram siger det (hvilket synes usandsynligt), vil vi ikke være i stand til at finde ud af det.

Glem ikke, at i starten af ​​fairytail dragon cry Natsu ser omkring 4 og vises med igneel i en hule, selvom jeg ikke er sikker på, at det er sådan, de mødtes eller ej. Derefter viser Natsu sig omkring 11 eller 12 i regnen og stirrer på jorden engang efter igneel forlod. Og det er når han møder gramps og senere slutter sig til fehale.