Anonim

Gintama Opening 2 (Tekst i Romaji)

I afsnit 21 i 2006-serien, når Gintoki forsøger at købe en fan, bliver han tilsyneladende involveret i en kamp, ​​hvor han knækker en bil i 2 med et spark, og senere kaster han en genstand større end ham, formodentlig meget tung.

Men da han fortalte disse begivenheder til Kagura, og Kagura sagde, at han lavede denne historie om, hvordan han fik fanen, ved vi ikke, om dette virkelig skete eller ej, foragt fanen er underskrevet af en pige, der var involveret i de begivenheder, han fortalt, hævder historien at være i det mindste delvis sand.

Mit spørgsmål er, hvor stærk er Gintoki? Har han styrke på det overmenneskelige niveau? eller er han bare en dygtig samurai med regelmæssig menneskelig styrke?

2
  • Tidligere skar Gintoki en reaktor i to ... Han trak en friggin-helikopter ned til Jorden ... han udvekslede slag med et af de 3 stærkeste løb, Yato ... så i det mindste er han langt over gennemsnittet .
  • ja, jeg så nu episoden, hvor han bringer helikopteren ned. Hvilket er underligt, fordi Kagura tidligere stoppede en bil i bevægelse, og alle var overraskede, men det kræver sandsynligvis mere styrke at tage en helikopter ned. Og der er endnu en episode, hvor han og Katsura bliver fuldstændig overvældet og "kidnappet" af en trans-samurai. Jeg spekulerer på, hvor meget stærk er denne samurai da ??