Anonim

Ned Hampshire Way (Scott-Statham) Arr. PM Adamson

Jeg er kurator for en udstilling på påskeøen i populærkulturen (http://www.moaiculture.com), og jeg prøver at spore nogle få manglende genstande. Hvis du kan hjælpe, anerkender vi dig i udstillingen. Der er et specifikt spørgsmål om 'Lad os gå !! Love Summer ', som ser ud til at være udsolgt. Ved hvor som helst, hvor jeg kan læse en kopi online eller købe fra en sælger. Bedst - Ian

Dette ser ud til at være omslaget til en fanbog til Sød High Earth Defense Club KÆRLIGHED!, en anime og let roman serie. Bagcoveret navngiver specifikt Sød High Earth Defense Club KÆRLIGHED! ELSKER! efterfølger til den originale anime, så indholdet kan være specifikt for den del af serien. (Da jeg ikke er bekendt med serien og heller ikke har adgang til de faktiske sider, ved jeg ikke helt sikkert.) Titlen "Let's Go !! Love Summer" er en henvisning til en karaktersang i anime.

Desværre ser fanbooken ud til at være udsolgt, at dømme ud fra en Google Translate-kopi af websiden. Det er muligt, at nogen muligvis videresælger det et eller andet sted, men jeg er ikke ekspert på, hvor sådant salg skal findes.