Anonim

Travis & BBC SSO ft Josephine Oniyama - Idlewild (Live at Glasgow Barrowland)

Jeg har læst denne detektiv Conan manga, kapitel 499-504, der er en sag, hvor Conan jagter Rena Mizunashi, CIA-agenten, der forklæder sig som medlem af den sorte organisation med kodenavnet Kir. Hun og Korn og Chianti har til opgave at dræbe borgmesterkandidat (jeg kan ikke huske hans navn).

På den tid holder Conans tracker fast på Kirs sko, og han hørte koden om det sted, hvor den sorte organisation planlægger at dræbe borgmesteren.

Conan indser, at stedet er Hyde Park, og han sagde, at det ikke rigtig Hyde Park, der ligger i London, men i Haido Park. Men jeg forstår stadig ikke, hvorfor kan Hayde Park blive Haido Park, kan nogen forklare dette?

5
  • Haido er hvordan japansk udtaler Hyde.
  • Angiv kilden til din manga. Tredjepartsscanning translitererer normalt ikke navne korrekt.
  • @ os uon allerede opdateret mit spørgsmål, det er omkring kapitel 499 - 403
  • @SakuraiTomoko ikke? så det er mere som et ordspil?
  • @JTR Yup. Se Michael McQuades svar

Jeg baserer mit svar på anime-tilpasningen af ​​disse kapitler, der fandt sted i afsnit 425.

Der var tre mulige ofre denne gang, alle var kandidater til Repræsentanternes Hus i Japan. Dette tal er baseret på det faktum, at der ville være tre interviews. Bogstaverne "DJ" blev overhørt som målet, og det sted, de overhørte for dette mord, var "Eddie P."

Når Haibara bliver spurgt, hvad Eddie P er, siger hun, at P betyder, at det er en park.

Senere får Conan et opkald fra Ran og svarer i sin normale Conan-facade. Jodie bemærker dette og kalder ham på det og siger, at han har en dobbelt personlighed:

Dette får Conan til at tænke over følgende spor:

  • Jagtplads
  • Historie
  • Parkere
  • Dobbelt personlighed

Udover historien, som bare er noget, Vermouth nævnte, da dette er en gammel historie, er disse ledetråde alle elementer i Jekyll & Hyde-historien; fra disse ledetråde husker Conan scenen, hvor Mouri Kogoro gennemsøgte Jekyll & Hyde-bogen.

Det nærmeste du kan omskrive Jekyll & Hyde på japansk Katakana er ジ キ ル と ハ イ ド.ハ イ ド kan skrives i Romaji som Haido (det er også den måde, det udtages på). Herfra konkluderer Conan, at det skal være Haido-park, og de formår at komme derhen før kamerateamet.

0

Navne på byer og gader i detektiv Conan er uddrag af faktiske navne på steder og gader i London eller Storbritannien generelt.

Haido park, når den er oversat til korrekt udtalt engelsk, bliver Hyde park, som er en egentlig park i London. Et andet eksempel er Beika street, en gang også oversat til korrekt udtalt engelsk vil være Baker street, som er en gade i Storbritannien, og også den samme gade, Sherlock Holmes boede i.