Anonim

Hvorfor griner folk af kreationister? (del 36).

Jeg så de to første episoder, og anime var virkelig interessant. Hvorfor bliver folk, der har et højt nummer på psycho-passet, skudt? I afsnit 1 blev offeret skudt, fordi hun havde et stort antal på psycho-passet. Det giver ikke mening for mig.

Kriminalitetskoefficient er et mål for et måls sandsynlighed / tilbøjelighed til at begå en forbrydelse. MWPSB bruger det som en måling til at afgøre, om et mål er en latent kriminel eller på anden måde.

Det beregnes og bestemmes af stressniveauet (Hue) og andre biologiske aflæsninger af en person via cymatisk scanning gennem Sibyl-systemet.

Kriminalitetskoefficientniveau

  • Under 100 - Mistænkt er ikke et mål for håndhævelsesaktion. Udløseren til Dominator vil blive låst.
  • 100 til 300 - Mistænkte er klassificeret som en latent kriminel og er et mål for håndhævelsesaktion. Dominator er indstillet til tilstanden Ikke-dødelig lammelse. Mistænkte kan derefter slås ud ved hjælp af Dominator.
  • Over 300 - Mistænkt udgør en alvorlig trussel mod samfundet. Dødelig kraft er tilladt. Dominator skifter automatisk til Lethal Eliminator. Mistænkte, der er ramt af Lethal Eliminator, vil blæse op og eksplodere.

Kilde


Sørg for at kontrollere din kriminalitetskoefficient!

Uheldigvis er min koefficient på 420, så jeg hører ikke længere til denne verden.

2
  • 1 Jeg fik også 420. Spekulerer på, om det er indstillet til at vise det samme resultat for alle.
  • @ user1306322 eller måske er vi bare langt over bordet, men jeg tror ikke, det gjorde jeg med et andet navn og fik det under 200.

Når en persons kriminelle vurdering når et bestemt punkt (et højt tal, et eller andet sted i intervallet 200 ~ 400), og de endnu ikke betragtes som kriminelle, regnes det stadig som "farligt" eller "meget sandsynligt, at det snart bliver kriminelt", og så de tages med til hospitalsindlæggelse og psykologisk behandling.

I de første episoder lider en kvinde af et traume forårsaget af kriminelle handlinger omkring hende. Hendes kriminelle vurdering øges til en farligt høj værdi, på et tidspunkt holder hun endda et våben i hænderne, hvilket er så tæt på at blive kriminel som det bliver. Naturligvis ville hun falde ind under "farlig, men endnu ikke kriminel" kategori.

Nogle gange bliver folk skudt på plads, hvis risikoen er for høj. Nogle gange tager en detektiv en anden beslutning, som at anholde en sådan person og tage dem i forvaring eller bare forlade dem. Du bør se resten af ​​serien for at finde ud af mere om det.