Anonim

Ugentlig Vlog | Gabbys fødselsdag, Lowes Haul & Beach Day!

I episode 26 af anime udslettet Silver / Ooguro / Tatsuya den kinesiske flåde i et skud med Materiel burst. Ikke underligt, at hans tante havde hans evner låst ...

Hvad er størrelsen på det krater? Det blev vist på satellitbilleder at have spist et stykke kystlinje! Anslå fra et screenshot, hvis der ikke findes nogen kilde.

Da det var ved havet, er krateret selvfølgelig fyldt med ... duh, havvand.

Så ved billederne af afsnit 26, hvor stor blev den eksplosion, Ooguro forårsagede?

6
  • Det detoneres på havet, så jeg tror ikke, der vil være noget krater.
  • Jeg er ret sikker på, at enhver slags påvirkning som sådan ville efterlade et krater.
  • Ok, han skabte en kløft, bugt, du hedder det. Opdateret spørgsmålet.
  • @nhahtdh Jeg tilbageførte din redigering, fordi eksplosionen af ​​denne magi ikke er en nuklear (da alle antager, at nuklear er også radioaktiv) eksplosion. Tatsuya brugte relativistisk / kvantisk fysik til at generere energi, ok. Men at lade det være nukleart i titlen ville være vildledende. Selv i romanerne er Japan ryddet af den internationale modreaktion ved at gøre det stunt nøjagtigt fordi inspektørerne ikke fandt tegn på nukleare reaktioner (dvs. nedfald)
  • @Mindwin: Du kan bare redigere det ud af titlen i stedet for at rulle det hele tilbage.

Den nemmeste løsning på dette ville være, hvis lysromanerne gav os et kort svar, men selvfølgelig er intet i livet så let.

Men mens lysromanerne ikke giver os en nøjagtig størrelse på krateret, er de gør give os den tilsvarende energi - 20 megaton (20.000 kiloton) TNT:

Tatsuya gentog Kazamas ordre og trak aftrækkeren på Third Eye. Fra Tsushima Base, over sundet, direkte ind i Zhènhai Naval Port. Tatsuyas magi omdannede 1 kg stof direkte til energi.

I overensstemmelse med Einsteins formel svarede varmenergien til ca. 20.000.000 tons TNT.

Volumen 7 - Yokohoma Disturbance II, Kapitel 13

Nu ved hjælp af dette kan vi omtrent beregne en eksplosionsradius.

For at få mine resultater brugte jeg denne simulering her - http://nuclearsecrecy.com/nukemap/. For det første kørte jeg et par tests ved at tilslutte dataene fra detonationer fra det virkelige liv for at se, hvor nøjagtige de var:

  • Test 1: Ivy Mike Test - Faktisk kraterdiameter: 1900m Resultat fra simulering: 1680m - 88% nøjagtige

  • Test 2: Slot Bravo Test - Faktisk kraterdiameter: 2000m Resultat fra simulering: 1900m - 95% nøjagtig

  • Test 3: Sedan Test - Faktisk kraterdiameter: 390m Resultat fra simulering: 360 m - 92% nøjagtige

På baggrund af disse oplysninger kan vi antage, at simuleringen er cirka 90% nøjagtig, hvilket giver en fejlmargen på ± 10%.

Ved at indstille udbyttet til 20.000 kiloton med et luftudbrud på 17 m (strålehøjden på et typisk moderne kinesisk skib eller den højde, hvormed flaget flyver) efterlader os et resultat af en kraterdiameter på 2100m, som, der tegner sig for fejl, kunne være hvor som helst imellem 1890m og 2310m.

Hvad selve eksplosionen angår, viser simuleringen, at ildkuglen har en diameter på 6400m, som efter de tidligere fejlmargener kunne være mellem 5760m og 7040m. Disse og andre statistikker er alle fra simuleringen og kan ses ved at følge dette link.

På billedet nedenfor er sprængningen stadig kun lige begyndt, og hvis vi antager, at skibene i skuddet er af samme længde som et typisk moderne kinesisk skib (~ 155m), synes disse tal bestemt mulige.

TL; DR: The krater ville være ca. 2,1 km over.

Indrømmet, denne simulering er til en nuklear eksplosion og ikke en masse ren energi, men da den frigivne energi er den samme, skal resultaterne være mere eller mindre ækvivalente.