Anonim

Danganronpa 2 Farvel Fortvivlelse [63] Ultimate Skuffelse

I "Gatchaman Crowds" er hovedpersonen en 16-årig pige ved navn Hajime Ichinose.

Når Hajime kæmper i Gatchaman-tilstand, har hun flere angreb:

  • Blanc et Noir ("sort / hvid")
  • Petits Ciseaux ("Lille saks")
  • Balles Patsels
  • Wings de l'Avenir ("Fremtidens vinger" - en blanding af engelsk og fransk, da det franske ord for "Wings" er "Ailes")
  • Grand Ciseaux ("Stor saks")

(Angrebene var anført på Gatchaman Wiki. "Balles Patsels" kan være en stavefejl - måske var det "balles pastels", "Pastelfarvede bolde").

Temaet "sakse" er logisk, da en af ​​Hajimes foretrukne fritidsaktiviteter er Kirigami.
Det bemærkelsesværdige er navnene på angrebene: de andre Gatchaman-holdmedlemmer har angreb med japanske eller engelske navne, men Hajimes angreb har franske navne.

Så hvorfor har Hajimes angreb franske navne? Er dette nogensinde forklaret i serien?

1
  • Jeg vil gætte, at det er "det lyder sejt" forklaring.

Næsten helt sikkert baseret på Regel om cool. Manga og anime indeholder ofte specialiseret jargon, navne på angreb og placeringer på fremmedsprog, simpelthen fordi det lyder 'sejt' og anderledes for det japanske øre: f.eks. Spansk (Blege), Tysk (Neon Genesis Evangelion), Engelsk (de fleste af dem) eller flere (Fuld metal panik).

I Gatchaman, der kan være en yderligere grund til at bruge fransk til Ichinose's angreb specifikt: at understrege hendes kvindelighed og kunstneriske side. Fransk er ofte forbundet med delikatesse, nåde og kunst (f.eks. Ballet, couture, visuelt design, performancekunst osv.), Og det kan være et tip til hendes "blidere natur" (chauvanisme vises stadig i anime). Hendes kunstneriske side henvises også til angreb relateret til hendes håndværk hobbyer, som du har nævnt.

1
  • Det er sandsynligvis grunden. Jeg antager, at vi ikke ved det helt sikkert, uden at producenterne af showet fortæller os mere. Stemmer op.