Anonim

SHANK - Good Night Darling (officiel video)

I Fairy Tail betyder det noget, hvilken type magi to guider bruger for at udføre et unison-raid? Okay, jeg forstår, at Grey og Juvia har foretaget enstemmige razziaer før, men begge deres tryllekunstnere har det samme koncept bare i forskellige former. Men lad os sige, at nogen som Natsu eller nogen med en type Lost Magic (drageslanger) skulle udføre et unison raid med Mirajane, for eksempel.

Specifikt skriver min ven en fanfiction på Fairy Tail, hvor hovedpersonen er en drageslayer, og hun har også en anden bestemt magi, der blev videregivet fra sin mor, en type mistet magi (en musikalsk magi, hvor hvis karakteren synger eller spiller ethvert instrument, angriber lydbølgerne modstanderen, og på grund af det hele med

Dragon Slayers med deres drager inde i dem og fremstiller antistoffer, så de ikke bliver til drager, forvandles (på en eller anden måde) til hendes former, som hun kan bruge til denne mistede magi, det er skøre kraftige.

Min ven er ikke rigtig sikker på, om hun kan udføre et unison raid med Mirajane, fordi de begge synger, fordi Mira ikke har denne mistede magi. Så er dette muligt?

(Undskyld, hvis det er virkelig langt)

Definitionen af ​​Unison Raid er

En ekstremt stærk evne, der gør det muligt for to Mages at forene to slags magi, der ligner hinanden i naturen, og derved skabe et endnu stærkere angreb.

Wikia-siden angav Unison Raid, der er blevet udført i serien. Vi har:

  • Lucy (Vandmand) + Juvia = Vand + Vand
  • Grå + Juvia = Is + Vand
  • Wendy + Lucy (Skorpionen) = Vind + Sand
  • String + Rogue = Light + Shadow

Alle de elementer, de bruger, går ikke imod hinanden. I videospil er normalt Lys og Mørk / Skygge modsatte elementer, men i naturen er der mørke / skygge, når der er lys. Så i naturen de er ikke modsætninger og faktisk ganske lignende.

Nu er der et problem med det, du sagde i dit spørgsmål. Mirajane bruger ikke sangmagi. Hendes magi er en magisk Take Over (transformation). Når Mira synger, synger hun normalt, ikke med magi, så du kan ikke Unison Raid det.

Er det muligt at Unison Raid 2 sang magics? Ja det er. Men begge tryllekunstnere har brug for det matche frekvensen af ​​deres sang, så den resulterende lydbølge ikke annullerer hinanden. Så hvis den første magiker bruger en sangmagi, der resulterer i følgende lydbølge (en sinusbølge),

Derefter skal den anden magikers sangmagi skabe en lydbølge, der har samme frekvens (samme position som bakker og dale). De kan have en anden amplitude (højde og dybde på bakker og dale), det betyder ikke noget.

Men hvis den anden magiker ikke lavede en lydbølge med den samme frekvens, lad os sige, at han skabte en cosinus lydbølge, så ville den resulterende Unison Raid ikke være så stærk, hvis den kan kaldes et Unison Raid, altså. Det er endnu værre, hvis han skabte en -sine-bølge. De annullerer hinanden.

Til sammenligning:

Ikke meget synkroniseret

Annullerer hinanden

Perfekt synkroniseret

2
  • 2 For det første er kommentarer ikke for at sige tak. For det andet, hvis et svar besvarer dit spørgsmål, accepterer du det som det rigtige svar i stedet for at sige tak. Også hvis et svar er nyttigt, stemmer du op. Velkommen til Anime Stack Exchange.
  • Jeg ville være villig til at satse på ideerne her til Song Magic Unison Raid gælder sandsynligvis næsten identisk med alle slags Unison Raid, idet forskellene simpelthen er, hvordan de synkroniseres. Skønt bare rå synkroniserede magiske angreb ikke ville kræve noget af dette, men det er selvfølgelig lettere og mindre kraftfuldt.