Anonim

Bronze 1 Waltz Routine - Waltz Ballroom Dance Lesson

For nylig var jeg færdig med at se Clannad, og slutningen af ​​sangen handler om dango og Nagisa, den der ønskede at starte dramaklubben igen, synes altid at tale om eller tegne dango. Men hvad er egentlig en dango? Vi ved, det er en slags mad, fordi den vigtigste mandlige karakter går og køber dem fra en tankstation, og så spiser Nagisa dem, men hvad gør en dango til en dango, og hvorfor er der alligevel en "stor dango-familie"?

1
  • da.wikipedia.org/wiki/Dango Det er en sød bolle.

En dango er "en japansk bolle og sød fremstillet af mochiko"ifølge Shawn Balestracci's Wikipedia-link. Mochiko er mochi mel, der er lavet af banket ris. Wikipedia-siden viser flere sorter; nogle af disse er nævnt i sangen, såsom den "fredelige en dango" -kilde.

Clannad-anime er lidt uklar om, hvor sangen og karaktererne kommer fra, men inden for Clannads verden ser det ud til at være en slags maskot-merchandising-franchise svarende til Hello Kitty. Nagisa har f.eks. En dango daikazoku-pude. IIRC, Tomoya nævner tidligt, at dango daikazoku er gammel og umoderne, men Nagisa selv er noget umoderne, så det passer hende.

Dango er noget almindeligt nævnt i anime og er endda en del af et ordsprog, hana yori dango, hvilket betyder "dango over blomster" (dvs. læg mad over æstetiske fornøjelser som blomster) og blev pundet på som titlen på en shoujo-manga. (Mangatitlen bruger forskellige kanji til at skrive "dango", der også kan læses som "otokonoko" eller "dreng"). Den fornemmelse, jeg får fra anden anime, er, at dango er en almindelig snack blandt japanske unge, så de ville være attraktive som en maskotkarakter for børn og teenagere, hvilket førte til ideen om Dango Daikazoku.

Jeg tror, ​​hun nævnte det om, at det var et tv-show, hun sagde, at det plejede at være populært, det er nævnt i afsnit 2, det er lidt efter halvdelen af ​​episoden, det er når de laver en plakat for at rekruttere medlemmer, og så siger han plakaten mangler noget, og han siger, at hun kan lægge noget på plakaten, og så spørger hun, om hun kunne sætte sit yndlingsbillede, og han sagde ja, det er, når hun begynder at synge Dango-sangen efter det, så begynder hun at tale om det.

1
  • 3 @mirroroftruth Det er et svar, det mangler bare nogle detaljer. Andres, prøv at tilføje nogle detaljer til dit svar, hvornår nævner hun det? Kan du give en reference?