Anonim

Prædiken: Eksegese af Johannes 1: 1-18 | Prolog of John

The Lost Village (aka Mayoiga, - ) er en af ​​de mest omtalte serier i foråret 2016-serien; mere end en kritiker har kaldt det "sæsonens komedie" med påstanden om, at serien simpelthen er så absurd, over-the-top, at det skal være en bevidst parodi på sin genre. Se for eksempel denne AniWords-kolonne på Crunchyroll eller denne anmeldelse af afsnit 6 på ANN.

Mit spørgsmål er, om der er noget objektivt bevis for, at materialet skal være parodisk - hvis der er interviews med instruktøren, produktionsvirksomhedsmaterialer eller noget af den slags, der specifikt kalder seriens komedieaspekter, eller om der er en chance at alle involverede i produktionen spiller det lige og ville være chokerede over at opdage, at en stor del af deres seerskab griner over showet.

1
  • Jeg kan ikke sige, om det er en parodi eller ej, men baseret på min erfaring, mens jeg ser det, er det som en kombination af Higurashi (forbandet landsby) + Dangan Ronpa (ekstrem karakteristik) ... og mens jeg forventede, at genren skulle være fysiologisk rædsel baseret på traileren lo jeg mere, end da jeg så Higurashi eller Dangan Ronpa på grund af sin absurditet.