Anonim

One Punch Man: The Strongest CBT (udgivet snart!) - del 1

Så Tank Top Master var ved at ramme Garou, Mumen Rider kom i midten og han fik slag for ham, og han blev ikke slået ud. Jeg troede, at Mumen Rider var en svagling, der ikke ønskede at blive forfremmet til B-klasse, fordi han ikke var god nok (udover at være hans mest magtfulde træk, der smed sin cykel til nogen, siger meget om, hvor stærk han er), men hvordan kunne han så modstå et slag fra Tank Top Master?

1
  • Svaret er ja ... han kunne let modstå Kings slag, og King er den stærkeste helt!

For mig er svaret ja.

Han repræsenterer denne helt i samfundet, som vi ofte ser i Shonen. Den slags person født uden særlig talent, men som vi alle er beslægtede med. Det repræsenterer det normale menneske uden magt, men med beslutsomhed. En slags Saitama savnet.

Men han har en stærk modstand knyttet til hans beslutsomhed. Vi kan se dette i Afsnit 9 af sæson 1 : Han indrømmede Deep Sea Kings slag, og han forblev ved bevidsthed (han åndede stadig efter det. Saitama fangede ham, men hvis Saitama ikke var her, efter en pause, ville han have stået op for at bekæmpe Deep Sea King igen. Og Deep Sea King ses som en S-klasse helt.


Et andet punkt er, at det virkelig er underligt, at Mumen Rider forblev ved bevidsthed efter en piskesmæld fra Tank Top Master. Selv Garoh tog flere skader end ham efter sådan et slag. For mig er grunden det Tank Top Master måtte holde tilbage i sidste øjeblik, hører Mumen Riders råb. ("Chotto Mattaaaaaaaaaaaa")

Han modstod slag, fordi han trænet og trænet, og han blev såret, men der er mere end bare fysisk modstand, vi taler om her. Mumen Rider havde den "rustning" på, som kunne have absorberet noget eller det meste af stansen, men ikke desto mindre blev han slået bevidstløs. Dette ville sige, at Mumen Rider er god i beskyttelse, men ikke fysisk styrke.

Han ser svag ud, ja, og det er han, men hans krop er stærk, og han gjorde det til at være en helt. Der er mere, der indgår i et slag end bare kraften, og hvor meget fysisk modstand Mumen Rider havde, for eksempel er der hastigheden. Så lad os sige, at Garou slog ham langsomt, det betyder, at selvom Garou bøjede sine muskler, ville det ikke have nogen effekt, men hvis han slog ham hurtigere, end Mumen Rider kan se, eller reagere på, så ja, han kunne være død eller kunne have blevet blæst ud af eksistensen.

så derfor "modstod" Mumen Rider stansen på grund af at han bøjede sine muskler (tilbyder mere beskyttelse end du måske tror) og køb stående der meget robust, og den "rustning" han bærer tilføjer også sin fysiske beskyttelse.

2
  • velkommen ombord, men hvad er rustningen god til, da han blev ramt i ansigtet?
  • intet, fordi han næsten ikke har nogen rustning der, men han kunne undvige, hvis han er hurtig nok, eller bøje sit ansigt, hvis han kan, eller bare udholde al den smerte.