Anonim

Ievan Polkka af Hatsune Miku, men det er de originale finske tekster af Loituma i stedet for gibberish

Her er et billede:

Jeg tror, ​​at den anvendte katakana er " " hvilket ville være "dannamie", men jeg er ikke sikker, da det ikke giver mening for mig.

2
  • Det er , ikke .
  • det kan også være daNInamie eller daSOnamie. baseret på n-karakteren. og ja den tredje kunne faktisk være kanji, som er en af ​​dem, jeg ikke har lært endnu

Black Star henvender sig altid til Shinigami-sama som (danna), hvilket svarer mere eller mindre til "Boss" eller "Sir."

Black Star er en idiot, så han bruger kanaen (fordi han ikke kender kanji'en) og den forkerte kanji, når han adresserer sin autograf til Shinigami-sama. Her mener han at sige , som i det væsentlige er "Til chef". Af en eller anden uforklarlig grund bruger han ("e" i dette tilfælde). udtales (e) på moderne japansk, når det angiver en retning (dvs. adressering af noget til nogen). Med andre ord svarer det, han skriver, til, at nogen skriver "Two BOSS" på en autograf.

Katakana synes at betyde noget som "mand". Selvom den har en kanji-form ( ), har jeg fundet nogle få tilfælde på twitter, hvor katakana bruges til at betyde det samme: mand.

Kanji, , betyder "bugt" eller "flod" og kan også være et navn, men jeg er ikke sikker på, hvordan det passer til katakana af "danna". Jeg lærer stadig japansk, og jeg er ret sikker på, at det betyder det samme på japansk, som det gør kinesisk. Redigerer, hvis / når jeg finder et bedre svar.

1
  • 1 er kun en uformel titel til at tale sin mand. Formelt er det en titel med respekt for mester på et sted eller nogen med høj status, som Shinigami-sama.