Anonim

One Piece AMV / ASMV - THE HART OF A GIANT - Usopp Sogeking Tribute 2018

Haki har tilsyneladende ikke altid brug for træning for at opnå; siden vi har set Doflamingo og Luffy vække det ubevidst. Men jeg læste, at Ussop og Ace havde den samme uventede, korte "opvågnen" af erobrerens haki, så hvornår skete det? Er det også i mangaen?

0

Usopp har vækket sin Kenbunshoku Haki, hvilket væsentligt øger rækkevidden af ​​hans detektionsradioer under den sidste halvdel af Dressrosa-oprøret, da han var i stand til at se auras af Luffy, Law og Sugar, der var i det kongelige palads, fra det gamle Kongens Plateau nær Corrida Colosseum. Med dette var han i stand til at lokalisere Sukkers placering og skubbe hende ned fra en sådan afstand. Usopp har endnu ikke kontrol over det, da han lige vækkede det under sit angreb for at slå sukker ud.

Anime: afsnit 697

Manga: Kapitel 758

0

Det kræver stadig træning for at bruge haki, men ikke speciel træning, der er specifik for læring af haki. For eksempel kan du gå rundt og kæmpe hårdere og hårdere modstandere, indtil du til sidst ved et uheld bruger haki. Du kan højst sandsynligt få kamptræning som Helmeppo og Coby, hvilket skulle resultere i brugen af ​​haki ført direkte ind i haki-træning, da de overvåges af nogen. Det kræver træning at mestre haki, selvom det kunne være muligt at mestre haki ved kun at bekæmpe stærkere modstandere og uden nogen vejledning, men døden ville være mere sandsynlig.