Anonim

"Siden jeg har praktiseret" Det er min skyld ", er de ulykkelige øjeblikke i mit ægteskab forsvundet ..."

I tilbageblik på, hvornår en stjerne faldt, mens Shion og hans far kæmpede, i refleksionen af ​​hans øje er der en åbenbaring som Yins besatte spøgelse, var denne Izanagi eller blev Shion født som Izanagi?

REDIGERING: Fra et svar er det klart, at det ikke var Izanagi. Imidlertid skrev jeg beskrivelsen forkert, da jeg spørger om det, Shion så, efter at stjernen ramte ham og hans far.

Forud for opvågnen var Izanagi et humanoide spøgelse af guld (vi ser dette i slutningen af ​​OVA, når Yin taler med izanagi). Så da izanagi endnu ikke var vækket, så hvis Shion så et guldspøg, så han Izanagi. Men hvis han så sig selv, så han Shion.

Jeg kunne ikke finde denne scene i anime, men Izanagi vågner kun i slutningen af ​​serien, så indtil da ville Izanagi være et guldspøg.

REDIGER: Scenen er kl. 09:20 i afsnit 11. Det er ikke Shion eller Izanagi; snarere er det Yins udviklede spøgelse. Jeg kender ikke relevansen af ​​den scene, men Yin kan have været Kirsi på det tidspunkt og endnu ikke en dukke, så Shion kan have set fremtiden.

2
  • den scene, jeg taler om, er når Suou lærer, at hun ikke er ægte, og vi for første gang ser den ægte hukommelse af lejrbålet, hvor Shion og hans far ser meteorregn og en stjerne falder på dem, jeg tror min beskrivelse er forkert som jeg spørger i slutningen om Izanagi, men jeg spørger faktisk om, hvad den sken, Shion så, efter at stjernen ramte dem
  • Jeg fandt scenen, det er yins evloved spøgelse.