Anonim

3 myter mænd har om kvinder Pt 1

Jeg følger kun anime, og jeg ved ikke, om manga eller en guide siger noget om dette, jeg tror ikke, der er noget antydning i anime om det. IIRC, blev det sagt, at Gran Torino begyndte at træne All Might i kamp med det samme, fordi han kunne håndtere kraften fra One for All på én gang. Midoriya derimod, hver gang han bruger One for All 100% bryder sin krop, og for at undgå at skade sig selv er han nødt til at bruge One for All 5% eller 20% senere til det, jeg har læst i en wikia. Er det kendt, hvorfor All Might kunne håndtere kraften fra One for All på én gang, og Midoriya ikke kunne?

1
  • blev det ikke angivet lige i starten, at ALL MIGHT var trist, at han ikke kunne træne midoriya i LENGE tid? (hvilket indikerer, at han selv blev trænet langt længere end midoriya fik, før han modtog en for alle?) a

Desværre er der ingen forklaring, der tilfredsstiller dig eller spørgsmålet. Dog kan jeg give en lille spoiler om det.

I senere kapitler afsløres det, at All Might engang brugte supportelementer til at øge sin effekt som% 10.

Det er alt, hvad vi ved.

Det er ikke blevet tydeligt angivet i mangaen, men One for All er en lagerkur, der vinder strøm fra den nuværende bruger, og denne magt overføres til den næste, når quirk overføres. Med hver overførsel stiger kraften i quirk, hvilket betyder, at når Nana gav All Might quirk, var den ikke så stærk som da All Might gav den til Midoriya.