Anonim

TypeMoon April Fools 2014 Neros NicoNico Stream REAKTION

Mødes Emiya Shirou og Arturia nogensinde igen efter Fate / stay night, spoiler næste

Jeg vil gerne vide det, for det er ret trist, at hun siger, at hun elsker ham, så dør.

Tak!

5
  • Er du sikker på, at du mener Kiritsugu, som i Sabres mester under den fjerde gralkrig, og den fyr, der er Shirous far? Fordi jeg er temmelig forbandet over, at Sabre faktisk ikke var forelsket i ham.
  • husk at Kiritsugus efternavn er Emiya, så på japansk hedder han Emiya Kiritsugu. han adopterede Shirou, så SHriou bliver Emiya Shirou
  • Ændret navn til Emiya Shirou (det er det, jeg mente at sætte)
  • Realta Nua "sidste episode" (epilogen efter at du har gennemført hele spillet); Fate Hollow Ataraxias sande afslutning (epilog efter at du har afsluttet 100% af spillet) og UBW god afslutning (Sabre ønsker at blive i denne verden, fordi Shirou giver hende kærlighedspoint i modsætning til den sande afslutning). Min favorit er Ataraxias sande afslutning (som blev skrevet af Nasu og finder sted uden for tidssløjfen), da Shirou får Sabre som sin tjener, og de lever lykkeligt. Rin var meget rart, da hun oprejste hende for at give hende til ham (da mana ikke er nødvendig denne gang, som spillet forklarer).
  • VIGTIGT: Og med hensyn til "sidste episode", kan det også ske i andre tidslinjer / ruter, men det vil helt sikkert ske efter Fates rigtige afslutning. Årsagen er, at det gøres som en epilog for en sådan afslutning (det står faktisk epilog), og Nasu sagde i sin blog, at det er Fate's route true ending. Nasu har lavet epiloger til alle 3 sande slutninger. I det originale spil gjorde han Heaven's Feel ægte afslutning af epilogen. Efter nogen tid lavede han Fates ægte afslutningsepilog "sidste episode" og for nylig lavede han UBWs ægte afslutningsepilog (et 11-siders script, der blev overdraget Ufotable for at gøre epilogepisoden).

Ja de gør.

I Visual Visual of Fate Stay / Night Realta Nua, når du har set alle fem slutninger, vises en ny slutning tilgængelig fra titelskærmen kaldet -Last Episode-. Dette er i to dele: en monolog af Fate Route og en anden del, hvor Arturia hører fra Merlin om et mirakel, der kan opnås af to mennesker, en der "venter uendeligt" og en der "forfølger uendeligt", og til sidst stopper forfølgeren når de når tjeneren.

Hvad Merlin henviser til, er Arturia venter og Shirou forfølger. Til sidst når Shirou Avalon, hvor Arturia sover, og de to genforenes. Det er ikke helt sikkert, hvor lang tid det tog Shirou at nå Avalon, men i betragtning af at Avalon overskrider al magi inklusive de 5 Magics, skal det have taget en evighed for Shirou at nå.

I Unlimited Blade Works, fordi Caster annullerede kontrakten mellem Sabre og Shirou, kan Rin fra en kontrakt med Sabre. I Good Ending of Unlimited Blade Works ser vi, at Rin er i stand til at opretholde Sabres Prana-forsyning, men klager over, at hun finder det svært at forsyne hende med energi uden noget som den hellige gral. Du kan se, at Shirou har mulighed for at blive hos Sabre. Men i Unlimited Blade Works er Rin Shirous kærlighedsinteresse, så med True Ending for Unlimited Blade Works hvor Saber forsvinder ved ødelæggelsen af ​​Graalen, kan det antages, at Shirou elsker Rin mere og ikke går for at finde Saber så -Last Episode- vil ikke forekomme.

I Fate / Hollow Ataraxia kommer Arturia tilbage takket være Rins og Ilyas eksperiment med at gøre juvelsværdet til et vedhæng for at muliggøre lettere brug af 2. magi. Dette gør det muligt for Fuyuki City at blive et sted, hvor "enhver begivenhed er mulig", så alle tjenerne bringes tilbage inklusive Sabre. I Avangers design for at genskabe den 3. hellige gral-krig, fordi Edelfelt-søstrene i den 3. krig brugte deres troldmandsegenskab til at tilkalde 2 sabre, dette efterlignes i denne nye krig med Arturia, der har en anden personlighed i form af Sabre-Alter, hendes mørke korrupte selv fra Heaven's Feel Route i den visuelle roman.

Jeg skal påpege, at Fate / Hollow Ataraxia forekommer i en parallel tidslinje, hvor mindst Fate and Heaven's Feel-ruter opstod på samme tid som Sakura vises iført en ærme, der minder om, da hun havde en kontrakt med Avanger, Alter-Saber kan ikke eksistere medmindre hun blev ødelagt i gralen (himmelens følelse), Ilya lever og har det godt (skæbne), skibet til den hellige gral blev ødelagt (skæbnen), og den større gral menes at stadig være operationel uden noget formål for al den prana den har samlet fra to krige, så -Last Episode- kan stadig forekomme efter Fate / Hollow Ataraxia.

1
  • Kommentar (du behøver ikke svare, det er bare en kommentar): Jeg foretrækker personligt Ataraxias sande afslutning / epilog (som blev skrevet af Nasu og sker uden for tidssløjfen) frem for "Sidste episode". Shirou at få en ende, hvor han har Sabre som sin tjener i denne verden, er en god måde for Nasu at afslutte denne del af franchisen (før han flytter til andre universer med nye hovedpersoner).

At gå ud fra antagelsen om, at du faktisk spørger om Emiya Shirou (dvs. den fyr, der er hovedpersonen i Fate / stay night) - se nedenfor for spoilere vedrørende den visuelle roman (og dermed også UBW-filmen).

Svaret er ja, slags. Det første du skal vide er, at Archer (den røde mand, ikke Gilgamesh) faktisk er Shirou. Jeg tror ikke, du får at vide det i tv-serien, men du lærer det, hvis du ser UBW-filmen.

Nu er der i den visuelle roman tre ruter med i alt fem ikke-dårlige afslutninger imellem. Når du har opnået hver af de fem slutninger (det vil sige skæbne, UBW god, UBW sand, HF normal og HF sand), får du adgang til en bonus slutning kaldet Sidste episode (dette kan kun forekomme i Realta Nua; jeg er ikke sikker).

Hvad der grundlæggende sker der er, at du får en kort opsummering / prøveudtagning af begivenhederne i Fate-ruten, hovedsagelig fokuseret på ting, Sabre gjorde, plus et par flashbacks til sin barndom, da hun først trak sværdet fra stenen. Til sidst kommer du til scenen, hvor Sabre fortæller Shirou, at hun elsker ham, og derefter forsvinder.

Og derefter får vi en intern monolog fra Shirou-vendte-Archer, der beklager værdiløsheden ved hans eksistens, efterfulgt af en intern monolog fra Sabre, der længes efter Shirou. Merlin (tror jeg) dukker op og monologer på Sabre et stykke tid.

Endelig mødes Shirou / Archer og Sabre efter et ubestemt tidsrum igen et eller andet sted efter livet, som de fleste er enige om, er Avalon. Hurra!

Så hvorfor er svaret på dit spørgsmål "slags"? Dette skyldes, at Type-Moon-universet har denne forestilling om parallelle verdener, hvor alt, hvad der er vist at ske, rent faktisk sker i en eller anden parallel verden. Så sidste episode foregår formodentlig i det mindste i nogle varianter af Fate-tidslinjen, men sker ikke i alle tidslinjer.


Hvis du af en eller anden grund faktisk vil vide, om Kiritsugu og Saber nogensinde mødes igen, er svaret nej. Kiritsugu dør et par år efter den fjerde krig, og det er slutningen på det.

1
  • De fleste ville antage Emiya, da Kiritsugu og hende slet ikke så øje for øje.

Memors svar er meget godt. Jeg skal arbejde på det og forklare, hvorfor jeg tror, ​​at der er en fjerde slutning, hvor vi har Sabre X Shirou.

Lad os begynde med det grundlæggende. Der er en fælles tro på, at stater Shirou får Rin som en kærlighedspartner flere gange end nogen anden pige. Jeg forklarer, hvorfor jeg tror, ​​at Sabre er den pige, Shirou får flere gange, ikke Rin.

  1. Som Memor sagde, er afslutningen på den allerførste rute for Fate Stay Night (Fate route) "den sidste episode", hvor Shirou og Sabre lever lykkeligt i Avalon, et magisk paradis, hvor det bare er de to af dem par.

  2. I UBW, hvis du giver point til Sabre, vil hun føle sig elsket af Shirou og vil beslutte at blive hos ham i den virkelige verden (i den visuelle roman siger hun endda, at hendes eneste grund til at blive er at holde øje med ham. Senere bliver Rin vred og fortæller hende for ikke at flirte). I denne afslutning får Shirou både Rin og Sabre, der vil træne Shirou i magi og kampsport og guide ham til sin lykke, som Rin lovede.

  3. Fate Hollow Atarxias sande afslutning: Shirou har den ultimative harem. Han har Sabre, Rin, Sakura, Caren, Ayako, Bazett ... og alle kæmper indbyrdes for hans kærlighed.

  4. Nasu sagde:

"Nasu sagde:

"Jeg skrev personligt Reunion , den indledende del af Fate / hule ataraxia med det formål at være slutningen af ​​en bestemt rute i Fate / stay night og slutningen af ​​ hole ataraxia "

Denne genforening blev bekræftet som scenen "Genåbning"

https://www.youtube.com/watch?v=3ShPOZvbFLA

Så dybest set har vi en anden afslutning, der skulle ske i det originale spil. Derefter skulle det ske i slutningen af ​​efterfølgeren Ataraxia.

Uanset situationen skal du bare huske på, at Nasu skrev scenen som en slutning og derfor kan betragtes som sådan. Det er ikke blot hovedkanon. Den måde, det gøres på, ser ud til at ligne UBW god afslutning, så jeg antager, at det også kan være dets fremtid, når Rin går til Clock Tower i betragtning af, at Sabre siger: "" med Rin væk, er det min pligt at føre tilsyn med dig ". Men måske er det bedre at bare overveje det som en anden slutning, hvor Rin forlader for at studere magi, og Shirou og Sabre lever lykkeligt i denne verden. Dybest set vælger de forskellige veje, da Shirou og Sabre ikke følger hende (som Shirou gør i UBW sand slutning) Sabresformørkelsesscenen viser i Fate Hollow en Sabre, der kommer fra UWB, og som elsker Shirou og har sex med ham, så Sabre X Shirou i UBW er der efter min mening.

Så hvad betyder det? Det betyder, at Shirou bliver sabel på alle mulige måder: En lykkelig evighed i paradis, en harem med Rin, en harem med alle og en lykkelig evighed i denne verden bare de to.

4
  • nogle rettelser. 1) der er allerede 5 slutninger, så den 4. slutning er enten den uopnåede UBW-slutning eller en Heaven's Feel Endind. 2) Shirou dræber Sabre in Heaven's Feel. medmindre dette er anderledes i den planlagte, men uimplementerede Ilya-rute, kan Shirou ikke få Sabre på alle mulige måder.
  • Jeg ved det haha. Det kan ikke være Heaven's Feel, fordi han dræber hende, som du siger. Det kan heller ikke være Illyas rute, IMO, da den ikke eksisterer, og jeg tvivler på, at Nasu ville skrive slutningen først (for ikke at nævne, at han sagde "afslutningen på en bestemt rute i skæbnen forbliver nat": og Illyas rute gør ikke eksisterer i skæbnen ophold nat fra i dag). Mit gæt er, at det ville være UBW-ruten, som du foreslår. Måske var jeg ikke klar nok, da jeg sagde på alle mulige måder. Jeg mente ikke i hver rute (da han bare får Sakura og Rider in Heaven's Feel) Jeg mener i enhver form (harems og de to i avalon og i denne verden)
  • Det er fantastisk! Jeg vidste ikke, at Nasu var gået ud af hans måde at sige, at han havde skrevet en Sabre-Shirou, der sluttede på planeten jord for den originale visuelle roman. Det faktum, at det blev inkluderet i F / H / A, gør det til kanon for mig, det er ikke længere i Nasus sind, det blev inkluderet i VN. Det er meget sjovt, du sagde, at det kunne være UBW fremtidig indrømmelse i anime, hun siger "Jeg har lov til at medbringe 1 lærling", og 1 er ikke 2. Jeg tror ikke, det er HF, da der ikke er behov for, at hun er Når alt kommer til alt, har Shirou 0% chance for at blive bueskytte der, da han opgav at være en helt. Han har Rider som elskerinde uden behov for andre
  • Kommentar (du behøver ikke svare): Vi har allerede en slutning, hvor Shitou og Sabre kommer til at leve i denne verden, selv uden det: det er Ataraxias sande afslutning / epilog (som blev skrevet af Nasu og sker uden for tidssløjfen) , hvor Sabre bliver i denne verden som Shirous mester. Rin var meget flink, da hun oprejste hende for at give hende til ham (da mana ikke er nødvendig denne gang, som spillet forklarer).

Jeg vil primært fokusere på sidste episode og angive et par ting, der ikke blev sagt i andre svar. Hovedpunkt: Svaret er JA, når du henviser til Fate-rutens sande slutning (da det er dens kanonepilog). Men skæbneruten har mange slutninger, og det samme gør andre ruter / tidslinjer. I dette tilfælde, hvad angår resten af ​​tidslinjerne, er svaret måske en slags. På grund af hvordan Nasu klarede det, kan det også ske i resten af ​​tidslinjerne.

Før de fortsætter, er de 100% kanonender, der er skrevet af Nasu, hvor Shirou og Arturia lever lykkeligt sammen:

  • Sidste episode
  • Ubegrænset blad fungerer god afslutning: I VN, hvis Shirou udpeger kærlighedspoint til Sabre, vil den gode afslutning ske, og Sabre siger, at hun forbliver for ham.
  • Ataraxias sande afslutning uden for sløjfen, når 100% af spillet er afsluttet: Shirou får Sabre som sin tjener, og de lever lykkeligt.

"Sidste episode" kan også ske i forskellige tidslinjer / ruter, men det sker helt sikkert efter Fates ægte afslutning. Årsagen er, at det gøres som en epilog til en sådan afslutning (det siger faktisk epilog). Nasu har lavet epiloger til alle 3 sande slutninger. I det originale spil gjorde han Heaven's Feel ægte afslutning af epilogen. Efter nogen tid lavede han Fates ægte afslutningsepilog "sidste episode", og for nylig lavede han UBWs ægte afslutningsepilog (et 11-siders script, der blev overdraget Ufotable for at gøre epilogepisoden).


Der er ikke spørgsmålstegn ved det, men jeg vil tage fat på et par tvivl, OP kan have. Du tror måske, at selvom det er kanon-epilogen skrevet af Nasu, er det også fanservice på grund af hvor glad det er. Faktisk er virkeligheden, at alle glade slutninger, hvis du når slutningen af ​​spillet, kritiseres stærkt af VN-samfundet som fanservice.

Sidste episode giver meget mening som Fates ægte afslutningsepilog (som Nasu har skabt det) fordi:

1) Nasu har udtalt, at chancerne for, at Shirou bliver bueskytter i hver rute, er så tæt på nul, at de ikke er værd at nævne. På spørgsmålet, om Archer kommer fra skæbnevejen i interviews, har han benægtet det. Archer kommer fra en tidslinje, hvor Rin ikke tilkaldte ham.

Hvis han ikke bliver Archer i en endelig slutning fra hver rute, er det fordi heltinden redder hende. Det giver perfekt mening for Shirou at lede efter Sabre og Sabre, der elsker ham dybt, lide at vente på ham (risikerer lidelse i al evighed). Derefter når de lykkeligt nogensinde efter. Ellers blev Shirou Archer, hvilket Nasu har fortalt os, at der ikke sker.

2) Sabre elsker Shirou meget. Efter H-scenen i skæbneruten er sabel s sind 100% rettet mod Shirou. Hun var også meget stolt af at sige ting som Shirou kender min krop bedst og lignende. Det var tydeligt, at hun elskede ham, men efter det er hun så kærlig, at hun ikke engang kan sparre med ham. Hendes holdning til resten af ​​folket er dog den samme. Hun ofrer også sin hellige gral drøm for ham.

I UBW siger Rin, at sabel er alt for dedikeret til Shirou. Før den sidste kamp siger Sabre til Shirou Shirou, du er stadig min herre , og inden hun dør i den sande afslutning, siger hun det s den normale ting, fordi Shirou allerede har Rin . I UBW flirter en god afslutning sabel med Shirou, som Rin siger, og hun siger, at hun forbliver bare for ham.

Den eneste forskel mellem de gode og sande slutninger er, at Shirou i den gode afslutning giver kærlighedspoint til Sabre, så hun ønsker at blive. Så vi har en sabelklassetjener, der villigt siger Shirou, du er stadig min herre mens du har en anden mester, og i den visuelle roman, efter at Rin har reddet hende, flirter hun med sin mester s kæreste. Som jeg sagde, er den eneste forskel mellem UBW sande og gode slutninger, at Shirou i den gode afslutning giver point til sabel. Det er grunden til, at hun ønsker at blive, hun føler Shirou virkelig holder af ham i den gode ende på grund af den øgede hengivenhed, som Shirou har for hende.

Efter at have vidst dette giver det mening for Arturia at vente på Shirou (risikerer lidelse i al evighed, som Merlin siger).

3) Resten af ​​slutningerne er lige så fanservice som denne.

Himlen s Føler sand afslutning: Dette er den første epilog, Nasu skrev. Du kan finde folk overalt, der siger, at det er en nonsenlig lykkelig afslutning. Den rationelle afslutning efter alt, hvad der skete, skulle være den normale afslutning. Sakura skal være forvirret pige, ikke en mentalt sund glad pige.

Skæbnen s ægte afslutning Det er det samme som Heaven s Feel true slutning, hvor Sakura og Shirou arbejder virkelig hårdt for at få den slutning.

UBW ægte afslutningspilog: Nasu skrev epilogen for UBW ægte for nylig, og folk klager over det s for glad (selvom det er baseret på et manuskript skrevet af ham, der faktisk er meget lykkeligere over selve episoden ).

UBW god afslutning: Dette er langt mere angrebet. Folk siger, at fanservice nåede nye højdepunkter, og at det er umuligt at ske. Jeg har læst HUNDREDE af kommentarer, der siger, at UBW godt bare er en ønskeopfyldelse, og at Sabre ikke skal kunne opretholdes i denne verden, uanset hvor meget Shirou slår begge piger for at hjælpe.

Ataraxia slutter uden for timeloopen, når 100% af spillet er afsluttet: Denne afslutning er bare for perfekt, hvis du tilfældigvis er Shirou.

I slutningen af ​​dagen er FSN for det meste god og gør flere ting rigtigt end forkert, men det er stadig dybt, dybt fejlbehæftet, og slutninger er især ikke dens stærke side.