Anonim

Why Me Lord Story - Fortalt og sunget af kris kristofferson

Der er et antal shows / manga, hvor tegn har navne, der er engelske ord. I Vampire Knight hedder et tegn Zero. Tokyo Mew Mew har tegn med navne som salat, mynte og bær. Er der en tradition bag dette?

2
  • Det kan være en god idé at læse lidt i denne tråd, da det kan have en vis overlapning, især i "gjort for at lyde cool" aspekter af det accepterede svar.
  • Jeg læste det. Jeg spekulerede mere på, om der var noget ud over "det lyder sejt", især relateret til det faktum, at ordene ikke er navne, som "Salat" eller "Nul".

Der kan være mange grunde, der berettiger brugen af ​​engelske navne. Jeg vil opdele dem i to kategorier: grundårsager og ikke-plotårsager.

Plotårsagerne er ret åbenlyse og inkluderer (men ikke begrænset til selvfølgelig)

  • Nogle tegn blev født i ikke-japansktalende lande uden at se bort fra, hvor selve historien sker. Bemærk, at disse ikke er nødvendige engelskfødte tegn eller engelske navne. For eksempel er de fleste navne i Code Geass, Hugh Anthony Disward fra The Mystic Archives of Dantalian, Victoria Seras fra Hellsing og så videre og så videre.
  • Undertiden er indstillingen en fremtidig verden / alternativ historie / en anden planet / imaginær fantasiverden. Dette kan også retfærdiggøre sådanne navne, fordi tegnene blev født i en helt anden kultur, der ikke har noget med Japan at gøre. For eksempel Cowboy Bebop, Trigun, Spice and Wolf, FMA karakterer.

De ikke-plot-grunde ville være:

  • Navnet ser / lyder cool eller prætentiøst, for eksempel Zero.
  • Navnet betyder eller symboliserer noget, som Riza Hawkeye, der er en snigskytte, hvilket hendes navn antyder.
  • Nogle andre specielle tilfælde. For eksempel i detektiv Conan blev navnene ændret i den engelske version for at gøre det mere attraktivt for publikum.