Anonim

One Punch Man: A Hero Nobody Knows Walkthrough Gameplay Part 2 - TANKTOP TIGER (FULL SPIL)

Jeg fandt denne kommentar i et forum

Bør ikke Atomic Samurai være subrelativistisk, da databogen sætter sin hastighed på samme niveau som Flashy flash?

Er det sandt? Er Atomic Samurai hastighed i samme niveau af prangende flash?

Jeg kan i bedste fald give et delvis svar. Den del, jeg kan give, er databook-siderne vedrørende Atomic Samurai og Flashy Flash:

Deres statblocks er næsten identiske, og den ene stat, de har en maksimal vurdering i, er den samme. Ifølge et indlæg i en gamefaqs-tråd er statistikken anført i rækkefølge

  1. (Tairyoku) Fysisk styrke / udholdenhed

  2. (Chiryoku) Efterretning

  3. (Seigi-kan) Sense of Justice

  4. (Jikyu-ryoku) Udholdenhed

  5. (Shunpatsu Ryoku) Øjeblikkelig kraft / hastighed

  6. (Ninki) Popularitet

  7. (Jiiseki) Succes / faktiske resultater

  8. (helt-specifikke evner)

Jeg har fed den ene stat, som de begge har maksimalt.

Dette er dog ikke objektive statblokke, de er statblokke fra Heroes Association's perspektiv (eller muligvis Genos, da der senere er en Saitama-statblok, der specifikt er fra Genos perspektiv). King har for eksempel maks. Statistik i hver enkelt kategori, som vi ved ikke er objektivt nøjagtige.

2
  • er dette den samme heltestilling, der vises i One Punch Man-wikien? Der hævder de, at punkt 5 er "magt", når alle de andre har samme navn.
  • @Pablo Wikia skulle bruge databook-poster, ja. Jeg synes, det er svært at fastlægge oversættelserne, fordi japansk er, hvad det er i forhold til engelsk. "Øjeblikkelig kraft" lyder snarere som magt. I den virkelige verden er et utroligt hurtigt angreb stort set det samme som et utroligt stærkt angreb, da det er sådan, kinetisk energi fungerer. Selvom de i de fleste superheltindstillinger ofte betragtes som separate ting, hvor folk kan angribe med ultra-relativistiske hastigheder og stadig på en eller anden måde ramme som en fjer og ikke sprænge atmosfæren.