Anonim

Crazy Stupid Love Interview m / Emma Stone

Ved udgangen af Final Fantasy VII: Advent Children når Cloud er i det helende vand i kirken med børnene, der får deres Geostigma helbredt, ser han Aerith, og da hun var væk, ser vi, at Zack læner sig mod døråbningen (kan ses i denne video om Aerith).

Da jeg først så filmen, kan jeg ikke huske, at Zack havde nogen linjer, men der er Final Fantasy VII: Advent Children Complete med ekstra scener, som jeg endnu ikke har set (jeg har fået at vide, at Reno nævner at møde de andre tyrkere som Cissnei)

Så måske savnede jeg det i den originale film, eller måske er der kun noget i den komplette version, men har Zack nogen linjer eller overhovedet ikke noget udover dukker op i slutningen?

I betragtning af at Zack har sin stemmeskuespiller opført i originalen Final Fantasy VII: Advent Childrenkredit ... ja, han talte 2 linjer nær slutningen.

Dette sker efter Clouds sidste kamp

når Cloud er bevidstløs efter Resterne af Sephiroths selvmordsangreb. Efter et stykke tid, Aerith og Zack har en meget kort dialog, der afviser Clouds skæbne fra at "slutte sig" til dem.

YouTube-video: japansk stemme, engelsk dub.


Med den ekstra skærmtid til Zack i Final Fantasy VII: Advent Children Complete, han har også flere linjer sammenlignet med den originale film.

1
  • Jeg vil gerne påpege, at Zack aldrig er det vist taler i den originale version af filmen (hvilket sandsynligvis er grunden til, at OP savnede det). Hans to linjer er bare generel dialog, og så går det over til Zack og [spoiler] i slutningen af ​​scenen