Anonim

De talte ud: Messenger from Hell - The Jan Karski Story

Som den nylige mangafrigivelse af One Piece ved vi alle, at Jesus Burgess infiltrerede i den revolutionære hærs hovedkvarter (Baltigo) og rapporterede det til sin kaptajn BB.

Mit spørgsmål er, hvordan vidste verdensregeringen, at Blackbeard Pirates havde planer om at angribe det Højkvarter i den Revolutionære Hær. vi kunne bemærke, at den, der angriber i Baltigo, er Cipher Pol, ikke Marines.

Som jeg husker tjener Cipher Pol direkte verdensregeringen (nobles). Selvom denne information først kom fra marinesoldater. Hvordan vidste de det? Er Aokiji en spion?

4
  • Det er alt for tidligt at besvare dette spørgsmål, især nu fordi dette kapitel kom ud lige i går. Så jeg synes det er bedst at lukke dette spørgsmål.
  • @pap ikke desto mindre er det et gyldigt spørgsmål. Selvom svaret muligvis ikke er tilgængeligt for os lige nu, vil det helt sikkert være i fremtiden.
  • @Dimitrimx Du har muligvis ret, men det kan stadig genåbnes i den nærmeste fremtid, når vi får svar :)
  • Jeg har lige læst kapitlet igen, og det ser ikke ud til at nævnes, at verdensstyre vidste, at sorte skægpirater ville angribe revolutionærerne. Alt vi ved er, at de modtog intel fra en ukendt kilde, der førte dem til Baltigo, skønt da marinesoldaterne og Cipher Pol ankom, var revolutionærernes hovedkvarter allerede i ruiner, og Blackbeard Pirates flygtede, så snart de så marinesoldaterne . Uanset hvad er det stadig alt for tidligt at besvare dette spørgsmål ATM.

Jeg kan tænke på en mulig løsning. Den sorte hule den mushi, som kan spionere på folks samtaler. Jeg gætter på, at verdensregeringen (CP0 eller marinesoldaterne) enten var i nærheden af ​​Blackbeard eller i nærheden af ​​Baltigo, der oprindeligt spionerede på enten Blackbeard eller Baltigo (da det er et mistænkeligt land). Når de først havde tappet ind i samtalen, fik de bekræftelse af Dragon's placering.

Den anden antagelse er, at CP0 fulgte Sabo fra Dressrosa til Baltigo. Efter at have fulgt dem og fundet deres skjulested, planlagde de et fuldt angreb, men kom der for at møde stedet i ruiner på grund af sortebjørnens pirater. Jeg tvivler på, at de fulgte Sabo, da den revolutionære hær var hemmeligholdt og omhyggelig med alt, hvad de gjorde.

2
  • Jeg tror, ​​at din anden antagelse er umulig, fordi Burgess vågnede op på Baltigo efter et uheld med at rejse med Sabo, Koala og Hack, efter at Dressrosa-buen sluttede. Blackbeard-piraterne angreb ikke Baltigo, før de hørte fra Burgess. Så hvis CP0 fulgte Sabo og Co. til Baltigo, ville de ikke have fundet det i ruin, fordi Burgess stadig ville blive slået ud, eller Blackbeard Pirates ikke ankom endnu.
  • En mere konkret teori ville have været bedre