Anonim

JUMP FORCE - All Characters DLC (Shoto Todoroki) * Opdateret *

Mens jeg så den sidste kamp mellem Ichigo og Grimmjow i Bleach, bemærkede jeg, at Grimmjows krop ikke forsvandt, da han blev besejret som de andre espadas gjorde (i kølvandet, da Nnoitra dukkede op). Der er ingen omtale af Grimmjow efter dette. Forvirret vendte jeg mig til mangaen, i 286 kunne jeg heller ikke fortælle det. Jeg var stadig forvirret, så jeg vendte mig til wiki. I wiki står det vagt

"..men Ichigo træder ind og beskytter Grimmjow, da han ligger hårdt såret på jorden. Imidlertid overlever han angrebet ...

En hurtig google-søgning, og jeg fandt dette yahoo-svar-indlæg om dette, men begge indlæg er vage og lidet formålstjenlige. Er der en troværdig kilde, der kan kontrollere, om han er i live eller ikke?

3
  • Vi ved det endnu ikke. Men det er sandsynligvis et ja. Vi bliver bare nødt til at vente på yderligere kapitler.
  • Spoilersiden på wiki siger, at han lever: bleach.wikia.com/wiki/User_blog:Godisme/… Jeg er ikke sikker på, hvad kilden er. Jeg antager, at det kommer fra et interview, men jeg er virkelig ikke sikker. Indtil videre har alt været rigtigt.
  • Jeg vil stille spørgsmålstegn ved, om han nogensinde var "i live", i betragtning af hvordan Espada / Arrancarr er huler. Kraftige, skræmmende huler, men huler det samme.

Ok, jeg fandt den omake, der nævner Grimmjow:

I nederste højre hjørne lyder det:

Spørgsmål: Vil der være tegn, der vises i rollen som en ven?

Kubo: Ulquiorra er allerede blevet til aske. Grimmjow bliver måske en ven ...

Så ja, Grimmjow lever.

Grimmjow er stadig i live, som afsløret i kapitel 624 i mangaen. Både han og Nel dukker op for at hjælpe Ichigo og venner med at fjerne quincies.

(Billede med tilladelse til her).

Ja, han lever stadig. Hvis du har set deres kæmpes efterspørgsel, beskytter Ichigo Grimmjow, mens han ser fremad, fortvivlet, hvorfor han beskytter ham, og det sagde aldrig, at han døde eller var dødeligt såret.

Jeg tror ikke, han er død, fordi han blev liggende og stirrede på Nnoitra, og hvis du læser Manga, er der et billede af ham, når han har en halv espada-frakke på, så han ikke er død, så er Halibel

1
  • 1 måske kan du tilføje billedet, hvor han vises eller nogle kilder?