Anonim

LIGHTNIN Reparation af gearkasse | GBS International

Oreki Houtarou er hovedpersonen i Hyouka. Først er han meget doven, så efter at han møder Chitanda, begynder han at løse mysterier og bliver lidt aktiv. Han tager et kursus i humaniora i andet år. Men jeg er nysgerrig, hvad er hans virkelige formål i livet?

Det er et godt spørgsmål - for en fantastisk anime - men Oreki ser ikke rigtig ud til at gøre noget specifikt med sit liv. Oven i dette nævner anime heller ikke dette.

Det antages, at han ikke vil gøre noget specifikt på grund af sin personlighed: energibesparelse. Mere som han ønsker at brise gennem livet og gøre alt så gennemsnitligt som muligt for at spare energi. Hvis du går til Oreki Houtarou wiki-siden og ned til Orekis citater, kan du få en god idé om, hvilken slags person han er.

Orekis motto: "Jeg gør ikke noget, jeg behøver ikke. Hvad jeg skal gøre, gør jeg hurtigt."

Afsnit 22, 22: 50-23: 00: "Om den forretningsside, du opgav ... Hvad med at jeg tager mig af det for dig?"

Men hvis vi ser på 22:50 til 23:00, kan vi se Oreki slags "fantasere" om at hjælpe Chitanda med sine pligter til at lede Chitanda-familien i fremtiden. Imidlertid giver Oreki op og fortæller faktisk ikke Chitanda, at han vil hjælpe hende. I denne forstand ender Oreki faktisk med at hjælpe Chitanda og ender med at bevæge sig lidt væk fra hans motto. Han beslutter dog ikke at hjælpe Chitanda efter at have indset, hvordan Satoshi havde det, da han afviste Ibara, f.eks. ufortjent.