Anonim

Besvarelse af ubesvarede spørgsmål

Musesangen "Knights of Cydonia" er meget lig titlen på anime-serien "Knights of Sidonia".

Dette virker som en meget usandsynlig tilfældighed, da jeg aldrig nogensinde er stødt på navnet Sidonia i en normal sammenhæng, og det ser ud til et sammensat navn til en placering.

Er der mere ved denne tilsyneladende tilfældige lighed mellem navne?

Cydonia er faktisk en region på Mars - navnet stammer herfra og består faktisk ikke. Sidonia ser ud til at være en alternativ stavemåde til dette.

Hvad angår "ridder" -biten, er regionen bedst kendt for de ansigtsformede vartegn, der blev opdaget af Viking Orbitors. Det er meget sandsynligt, at "riddere" henviser til disse ansigter, der ligner billedtapet og farvede glasbilleder af middelalderlige riddere:

Nogle kommentatorer, især Richard C. Hoagland, mener, at "Face on Mars" er et bevis på en mistet mars civilisation sammen med andre funktioner, som de mener er til stede, såsom tilsyneladende pyramider, som de hævder er en del af en ødelagt by. .

Regionen har været omtalt i mere end disse to medier og har faktisk inspireret episoder af X-Files, Final Fantasy IV, Invader Zim og mere.

Der ser ikke ud til at være en forbindelse til de to værker bortset fra navnene, som kan have forskellige stavemåder for at undgå advokatkonflikter, for søgemaskine og katalog unikhed på grund af fejloversættelse eller en række andre grunde.

3
  • så er det kun en hyldest i navn ... ligesom Bleach er til Nirvanas første album?
  • Jeg tror, ​​de er uafhængige, der synes ikke at være nogen andre referencer i showet, der kan henvise til, at det er tilfældet
  • Det kunne relateres i betydningen af ​​relation til Mars. Der blev nævnt, at Jorden var tabt. Generationsskib kunne stamme fra Mars (eller endda, var det udskåret Mars-måne? Størrelse og form tillader det) og navnet foreslog det

En ting at overveje er, at den originale japanske titel er "Sidonia no Kishi" ( ), hvilket ikke antyder en forbindelse så tydeligt.

Niheis tidligere serie har haft engelske titler (Blame !, BioMega), så jeg tror, ​​at hvis han ville henvise til sangen, ville han bruge engelsk til den originale titel. Jeg synes, det er bare en tilfældighed, at den ligner sangens navn, når den engang er oversat til engelsk.

Selvom jeg ikke tror, ​​at henvisningen til Muse-sangen er åbenbar, som en tidligere plakat allerede havde sagt, er det meget sandsynligt, at navnet på serien er en henvisning til sektoren Mars snarere end den gamle kretensiske bystat ved som sektoren blev opkaldt efter. På grund af translitterationen af ​​Cydonia på japansk som og derefter translittererer den tilbage til engelsk som "Sidonia", går de tilsyneladende ligheder tabt.