Anonim

Stone Temple Pilots - Creep (Live Chester Bennington HD)

I Toaru Hikuushi e no Koiuta, ep 8: Et måge-crested akvamarinplan styret af en latterligt dygtig person hjælper Kal-el. (skærmbillede)

Vi lærer senere, at Levamme kommer for at hjælpe dem. (Jeg har ikke set de sidste episoder endnu).

Er piloten for det fly Charles, fra Prinsessen og piloten?

Jeg tror, ​​at lysromanerne måske kaster lys over det, men mine japanske læsefærdigheder suger.

Jeg har ikke læst Koiuta lette romaner, men ifølge denne fyr på Chiebukuro og Wikipedia-artiklen til Koiuta, der er stærke indikationer på, at pilen til mågeflyet faktisk er Charles KARINO fra Prinsessen og piloten. Dette gøres dog aldrig eksplicit. Der er tilsyneladende en scene i det fjerde bind, hvor han og Kal-el har en samtale, men på trods af dette afsløres hans navn aldrig.

Det Koiuta lette romaner er færdige (ingen yderligere bind forventes at blive offentliggjort), så dette er sandsynligvis et så godt svar, som du får.

1
  • Fra epilogen i Tsuioku-romanen ville forfatteren skyde sig selv i foden, hvis han gjorde det klart, at Charles senere har vist sig i kronologien. Jeg synes, det tjener to formål: at få folk, der kender den første roman, til at undre sig og håbe (som jeg gjorde) og undgå at skulle uddybe karakteren til det nye publikum. Jeg stillede spørgsmålet for det meste for at bekræfte denne mistanke. Men at se niveauet af indflydelse, som Fana har, er svært at tro, at hun ikke ville sørge for Charles. For det meste var det sødt af ham at placere ham sådan.