Anonim

Sådan bortskaffes menneskeligt affald (poop og tisse) efter en katastrofe

Det handler om en dreng med en overnaturlig kraft. Han opdagede sin magt, da han blev angrebet af et sort monster. Da han kastede en dåse mod det sorte monster, blev hans magt aktiveret, og der dannedes en cirkelfigur foran ham, som fremskyndede dåsen, da den passerede igennem og dræbte monsteret. Han mødte også en pige med en katana af træ, der havde samme magt som ham.

Ganske sikker på, at du tænker på Gate Keepers.

Det er Tokyo, 1969. Jorden er under angreb fra "Invaders." Heldigvis er offentligheden imidlertid ikke klar over dette. Men til den hemmelige organisering, A.E.G.I.S., er truslen meget reel, og det er op til dem at stoppe denne invasion. En dag på sin rute til gymnasiet observerer Ukiya Shun en kamp mellem en ung pige og en gruppe angribere. Han ender med at hjælpe hende og opdager, at han ligesom pigen har evnen til at generere en "port" med særlig kraft, som kun et par andre mennesker er begavede med. Som et resultat slutter Ukiya sig derefter til A.E.G.I.S. i et forsøg på at rekruttere andre Gate Keepers for at beskytte byen, alt imens han gjorde sit bedste for ikke at efterligne sin afdøde far, som han udsender.

Hovedpersonens dreng forsøgte at besejre det sorte jernkugelmonster, der angreb hans hus ved at kaste en dåse på det. Han er den med katana af træ (Special Bokken Sword). Hovedpigen bruger en bue til at kæmpe.

4
  • 1 Kan du venligst udvide dette svar ved at give en kort beskrivelse af serien, og hvordan den passer til det, der er blevet stillet i spørgsmålet (dvs. hvilken scene der har dåsen, der accelererer gennem en cirkel og dræber monsteret, som er pigen med træ katana)
  • 5 Næste gang skal dit svar se ud som redigering (synopsis er normalt valgfrit) i stedet for en one-liner, der kun indeholder navnet på serien, hvilket er omtrent lige så ufuldstændigt som et link-kun-svar (en grund til sletning).
  • Han fremskynder faktisk ikke genstande. Hans evne giver ham mulighed for at åbne Gale Gate, som lader ham manipulere vind og projicere objekter ved hjælp af vinden.
  • @Gao Tak for afklaringen! :)