Anonim

Kender Jiren Ultra Instinct?

Da Goku først aktiverede Ultra Instinct, så Beerus ret bekymret ud. Er dette fordi han endnu ikke har låst op Ultra Instinct?

Det er beskrevet, at det endog er for guder, der er vanskelige at nå det. Beerus er en gud for ødelæggelse. Det betyder, at det er svært at opnå også selvom for guder indirekte indikerer, at ikke alle guder har Ultra Instinct ulåst endnu. Hvis dette er sandt, er Beerus da en af ​​dem?

I mangaen

det viser sig, at han bruger Ultra Instinct, når alle ødelæggelsesgudene blev tvunget til at bekæmpe hinanden. Alle slog sig sammen med Beerus, fordi de ikke kunne lide ham af forskellige årsager, og han var i stand til med succes at afværge dem alle i en kort periode. Det skal bemærkes, at han ikke er på Whis 'niveau og stadig træner sit Ultra Instinct.

4
  • Velkommen til Anime & Manga! Jeg fik fast spoilerblokken til dig (du kan bruge >! til spoilerblok). På den anden side, kunne du også nævne det relaterede mangakapitel? Tak!
  • Dette frister mig virkelig til at læse mangaen, jeg kan ikke vente på, at dette sker i anime.
  • den seneste, kapitel 29
  • sandt, jeg kunne ikke huske dette

Faktisk ville svaret på dette spørgsmål være Nej!

Ultra Instinct-transformation, som Goku bruger, svarer nøjagtigt til noget, der bruges af Whis. Hvor hver del af Goku's krop bevæger sig 100% alene og eliminerer reaktionstid. I modsætning til Whis opnår Goku en transformation, som også fungerer som en effektmultiplikator, mens den når denne tilstand. Ligesom i celle-spil, efter hyperbolsk tidskammer, ser vi Goku udnytte SSJ-transformation som om han var i sin normale tilstand. Goku har ikke en lignende evne, hvor han kan udnytte denne færdighed i sin normale tilstand uden at tage meget energi.

På den anden side er alle ødelæggelsesguderne endnu ikke mestre denne færdighed er i færd med at mestre den samme. Med andre ord har Beerus ikke mestret det til det samme niveau som Goku eller Whis. Vi ser Beerus udnytte det samme i mangaen, hvor han undgår angreb fra flere Guds ødelæggelser, men på samme tid er det ikke 100%, da han bliver fanget af vagt i processen. Dette kan muligvis være en anden grund til, at vi ser ham temmelig irriteret som de andre guder, når vi ser Goku udnytte denne transformation.

7

  • At beherske en evne er forskelligt fra at kunne bruge den dog.
  • + Ravi Bechoe Når du henviser til Ultra Instinct, ville det betyde den transformation, som Goku ikke har mestret. Færdigheden ville være selvbevægelse, som Goku har mestret, og endda Beerus ikke har mestret det samme.
  • Ifølge Whis Ultra Instinct er når kroppen reagerer på en handling uden at hjernen skal behandle handlingen. Dette eliminerer simpelthen en proces, der gør den til en tilstand og ikke til en transformation. Whis sagde også, at Goku brugte Ultra Instinct. At kunne bruge noget betyder ikke, at du har mestret det. For eksempel kan jeg skrive engelske sætninger, men jeg har ikke mestret det engelske sprog.
  • For det første har Whis beskrevet teknikken som selvbevægelse under træning af Goku og Vegeta. Han siger også, at denne teknik er utrolig svær at mestre, og selv Lord Beerus har ikke mestret den endnu. Når Beerus bruger teknikken, ser vi, at den ikke er perfekt i mangaen. Hvad Whis angår, ser vi ham bruge det i sin naturlige tilstand, hvor han er bevidst om, hvad der foregår (selv Beerus var i sin naturlige tilstand). Goku har også mestret teknikken som Whis, men han er ikke bevidst, mens han bruger det samme baseret på det faktum, at han ikke vidste, hvad der skete første gang, han brugte det.
  • Goku har også brug for en transformation for at opnå denne tilstand. Hvis det var en regelmæssig færdighed, ville han bruge det i sin SSJB-form eller i alle hans transformationer. Imidlertid gennemgår han en unik transformation, mens han bruger denne tilstand, som han endnu ikke har mestret. Så med andre ord har Goku mestret selvbevægelse, da vi har set en umesteret version af det samme, der bruges af Beerus i mangaen. Det, han ikke har mestret, er transformationen (muligvis bare ham eller måske Saiyans generelt kræver) for at opnå denne tilstand.

Det er tilsyneladende ikke nøjagtigt det samme i anime og manga. I afsnit 18. af Dragon Ball fortæller Super Wiss til Goku, der eksisterer en evne til at bevæge sig uden at tro, at han dominerer, og at selv Beerus endnu ikke har domineret