Anonim

Taylor Swift - stil

Jeg er ikke sikker på, om "Beats" henviser til "heart beats" eller "music beats". Hvad betyder titlen som helhed?

2
  • Det kunne være et ordspil på begge; der er en slags mindre musiktema i showet (med Iwasawas historie), plus Jun Maeda er en komponist. Og når du først er kommet til slutningen af ​​showet, er der et plot twist, som jeg ikke vil ødelægge, der involverer hjerter.
  • Smart spil på relevansen i begge tilfælde

Dette vil omfatte spoilere fra senere i showet, for enhver, der ikke ønsker at forkæle, skal du ikke læse mit svar, bare ved, at det faktisk er begge forslagene, som en hoa har.

Det er både hjerteslag og musikbeats


Dine antagelser om, at det er en eller begge af de to foreslåede, er korrekte, da titlen som helhed er et spil på det faktum, at hele showet drejer sig om en karakter Otonashi, som hjertet blev givet til pigen Kanade, efter at han havde døde. (eller Tenshi, for dem af jer, der ikke kan lide hendes egentlige navn).


I slutningen af ​​showet ser vi, at Kanade takkede Otonashi for at give hende det hjerte, hun havde brugt til at fortsætte med at leve. Hun havde altid ønsket at takke ham for prygl hjerte, hun havde fået, da hendes ikke var godt.


Vi indså alle, at det henviste til rytmen på sangen, samt fra start, på grund af OP's fængende rytme. Så det er naturligt at tro, at det var ræsonnementet. Men det ER begge dele.


Titlen betyder bogstaveligt talt Slag af Kanades hjerte

Som vi ved Kanade er kendt som Tenshi som direkte oversættes til Angel.

I den sidste episode af Angel Beats!, Takkede Kanade Otonashi for det hjerte, han gav hende. Kanade, alias Angel, sagde, at hans hjerte stadig bankede i hendes bryst, og at når han var faldet i søvn oven på hendes bryst, lyttede han til rytmen i sine egne hjerteslag. Dette er betydningen af ​​animes titel.