Anonim

Paryk tutorial

Jeg husker, at jeg så en anime for ikke så længe siden. Jeg kan ikke huske andet end hvad der skete i den første episode. Så jeg håber, det er nok info.

Hvad jeg husker fra den første episode er, at det starter med en pige, der ligger i sengen med ekstremt langt hår. Og jeg tror, ​​at hendes bror kom til værelset for at fortælle hende, at han ikke skulle gå ud af sit værelse, da han lige havde renset.

Hun besluttede at gå ud en gang. Hun gik i byen på udkig efter en barberer, og hun mødte en tilfældig fyr her, der fører hende til en park og klipper håret der. Herefter gik hun hjem uden at betale. Efter at have fortalt dette til sin bror blev han temmelig sur og sagde, at hun ikke burde stole på folk så let, og at hun skulle gå tilbage for at betale ham for hårklippet.

og jeg tror, ​​at hendes bror sagde noget, der stort set sagde, at du er min, og min alene i slutningen af ​​den første episode.

Håber det er nok har været at kigge rundt for at finde det igen :)

7
  • ikke for længe siden er 2-3 år? er det Dansai Bunri no Crime Edge
  • @ShinobuOshino Nej, det er ikke det. Jeg er ret sikker på, at det startede inde i et hus som beskrevet. Jeg tror, ​​hun forlod aldrig huset. Og lå altid i sengen.
  • Hvad er genren?
  • Kan du huske hendes hårfarve?
  • @ToshinouKyouko tror, ​​det var brunt hår, men jeg er ikke sikker.

Ved at google anime hår klippet i parken Jeg fik dette:

Kuro til Kin no Hirakanai Kagi

Synopsis ser ud til at matche ganske godt med din beskrivelse:

Katagiri Kanade er en hikikomori, der tilbragte sine dage i at slappe af på sit værelse. Hendes specialitet er hendes brede fantasi, som ofte fører til forskellige vilde vrangforestillinger. En nat dukkede en underlig cowboy-fyr op i sin drøm og sagde, at han er hendes hjertes helt. På grund af sin opmuntring besluttede Kanade at prøve at gå i haircut den næste dag. Det var da hun mødte en mystisk fyr, der skar håret i parken og gav hende mod til at genoptage sine skoledage.

2
  • 2 OH, dette ser bestemt meget ud. Jeg tjekker det ud, når jeg kommer hjem
  • 2 Dejligt zombiedrap! Bliv ved!

Som Shinobu Oshino sagde, ser det ud til at være Dansai Bunri no Crime Edge / The Severing Crime Edge.

Det er en historie om en kort pige med ekstremt langt hår, der kun kan klippe af helten. Helten besluttede at komme med at klippe håret hver dag, fordi det vokser ekstremt hurtigt.

1
  • 7 Nå, i kommentaren efter at du kiggede, sagde Dimitri, at det ikke var Dansai Bunri no Crime Edge.