Anonim

Skål for det!

Så Saitama sprang og dukkede op i King's lejlighed i 22. etage. Hvordan vidste han, at King var der? Har Saitama forbedret syn, hørelse eller noget?

ja han havde ifølge sin wikia, at han havde den overmenneskelige styrke https://onepunchman.fandom.com/wiki/Saitama

Immense Senses: Saitamas sanser er langt ud over den menneskelige norm. Ikke desto mindre har Saitamas sanser ikke den samme grad af 'opløsning' som nogle af Genos 'sensorer, som kan opdage og skelne fjender i større afstand. Alligevel besidder han imponerende skarp hørelse og er i stand til at opfange forskellige snak fra tilskuerne et godt stykke væk, selv når han kæmper med monstre og lignende.

Jeg ville ikke blive overrasket, hvis han i høj grad har forbedret sanser, da han let kunne spore og følge med Sonic under deres første kamp. Det bekræfter, at han i det mindste har forbedret synet.

Ok, jeg læste et segment af webcomic og Saitama er i stand til at se i mørket. Garou er overrasket over dette, fordi han troede, at det ville være umuligt for en person at skelne noget, hvor de kæmpede, og han spørger, hvilken slags vision Saitama har. Så ja, i det mindste har Saitama forbedret syn.