Anonim

Jiraiya taler til Nagato | Nagato bruger Rinnegan | Jiraiya Undervisning Nagato, Yahiko & Konan Ninjutsu

Så Naruto kan gå ind i salvietilstand på få sekunder, men han skal være helt stille. Men Jiraya kunne bruge salvie-tilstand med kun at bruge sine hænder, men det tog ham lang tid at opnå det..hvorfor forskellen?

Du har ikke ret i, at Naruto kan gå i salvietilstand på få sekunder, det tager også tid at få salviechakra fra naturen for Naruto.

Der er nogle betingelser for at få salvie-chakra fra naturen.

For at samle nok naturlig energi til at starte transformationen til Sage Mode, skal brugeren forblive helt stille.

For at overvinde denne uges brug Jiraya
Sage Art: Amfibieteknik, hvor en eller flere padder smelter sammen med brugerens skuldre og samler naturlig energi, som de kan bruge.

Hvor Naruto bruger sin skygge klon til at samle naturens energi og kalde sin klon tilbage til sit oprindelige selv for at få salvie chakra. men der er en grænse for skygge klon, han bruger er 5.

Du kan finde flere detaljer her.

7
  • vil måske tilføje, at de knuste hænder så længe var et krav for ham at indkalde de 2 salvie-padder, så de kunne samle salvie-chakraet til ham.
  • @Ryan Jeg vil hellere, hvis du har sendt et svar, der faktisk svarer på spørgsmålet og ikke kun korrigerer den forkerte antagelse, dvs. kravet om at tilkalde de store tudser (dog ikke forklaret hvorfor). For at tilføje det, senere kunne han bare bruge Kurama til at forme Sage mode Chakra, så han behøver ikke den amfibiske teknik.
  • @Arcane Jeg kan ikke se en reel grund til at sende et svar, der er dette svar omformuleret plus 2 sætninger. Desuden er alt, hvad jeg vil tilføje, allerede i linkene i svaret, jeg anbefalede bare, at det vigtigste var inkluderet i svaret i stedet for ved proxy gennem en kilde.
  • @Ryan Jeg er for det meste imod "den hurtigste pistolpolitik" på SE-webstederne. De fleste af de oplysninger, som vi lægger i vores svar, findes for det meste ALTID på Wiki-sider. Tricket til et godt svar er at finde ud af de rigtige oplysninger og kontrollere førstehånds, at de faktisk er korrekte. Svaret ovenfor svarer ikke på OP's spørgsmål, men et separat spørgsmål, eksempel på hvorfor Jiraiya indkalder tudser, mens naruto ikke gør det osv. Dog overlader jeg dette til dit personlige skøn. Skål ~
  • 1 @VishalTarkar Det er de ikke. Som udtrykkeligt fortalt i amfibieteknikken. Shima og Fukasaku er dem, der samler salvie-mode-chakraer. Det virker, fordi de ikke bevæger sig, mens de er på Jirayas skuldre, og takket være fusioneringsprocessen kan de give ham senjutsu-chakra. "Dette gør det også muligt for Fukasaku og Shima kontinuerligt at samle naturlig energi til Jiraiya, da han ikke selv kan gøre det, mens han er på farten"