Anonim

Shin Megami Tensei Devil Survivor (Gin's Path, NG) Boss Battle Five Jezebel (Cartesian Garden-10: 00)

Kaido kaldes den stærkeste væsen i One Piece-verdenen. Derfor skal han være uhyre stærk.

Mit spørgsmål er: Hvad er hans magt? Er han en djævelfrugtbruger?

1
  • Hvis jeg skulle gætte, ville jeg sige, at han har en djævelfrugt. For at være ærlig er det svært at tro, at en normal person kunne overleve at falde 1000 fod uden at dø. Men så igen kan han bare have skør held lol.

Vi ved stadig ikke, om Kaidou er en djævelfrugtbruger, eller om han som nogen form for magt, men hans Wikia-side siger følgende:

Måske er det største tegn på Kaidos styrke hans manglende evne til at dø. Han er blevet fanget og tortureret 18 gange, og folk har forsøgt at henrette ham 40 gange. Imidlertid overlevede han mystisk hvert eneste forsøg, fordi hvert eneste henrettelsesvåben er brudt, når det blev brugt på ham. Kaido formåede også at synke ni store fængselsskibe på egen hånd. Mest bemærkelsesværdigt er, at Kaido er sprunget fra 10.000 meter på himlen ned på jorden og skabt en massiv stødbølge, der er stærk nok til at synke et stort skib i nærheden og dukkede op uden en eneste skade. Det er endda blevet en hobby for ham at forsøge at begå selvmord for kun at mislykkes.

SPOILERE FORUD

Det er blevet bekræftet i kapitel 921 af Et stykke, at Kaido har en Zoan Devil Fruit-evne (for det meste mytisk). Hans Djævelfrugt lader ham skifte til en enorm

Trække på

Reference:

Det korte svar er, at vi i øjeblikket ikke ved det.

Imidlertid kaldes Kaidou ofte som den "stærkeste skabning i verden" (kapitel 697, side 4), idet han antyder, at han måske ikke er menneske. Dette kan henvise til en særlig djævelfrugt, som han har spist (djævelfrugtsspisere er tidligere blevet omtalt som "monstre") eller bare til det faktum, at han har horn.

En anden mulighed er, at han er så stærk, så stærk og så umulig at dræbe (da han er blevet tortureret, fanget og endda forsøgt at dræbe sig selv ved at hoppe fra 10.000 meter til jorden), at folk bare kalder ham et "monster", som de gjorde for Whitebeard.

Devil Fruit's navn er endnu ikke angivet, men baseret på hans udseende og magt, sandsynligvis en Dragon Devil Fruit (Ryu-Ryu no mi?). Mest sandsynligt en mytisk Zoan, da han har en brændende aura, der minder om Marco's phoenix-form. Det forklarer også, hvordan han formåede at nedbrænde Owen-slottet alene, og hvorfor han har horn, og dragen skala tatovering.

0

Jeg er bare klar over noget fra denne erklæring fra One Piece Wikia, her:

Måske er det største tegn på Kaidos styrke hans tilsyneladende manglende evne til at dø. Han er blevet fanget og tortureret 18 gange, og så magtfulde mennesker som marinesoldaterne og andre Yonko har forsøgt at henrette ham 40 gange. Imidlertid overlevede han på mystisk vis hvert eneste forsøg, fordi hvert eneste henrettelsesvåben brød, når det blev brugt på ham. Mest bemærkelsesværdigt er, at Kaido er sprunget fra 10.000 meter på himlen ned på jorden og skabt en massiv stødbølge, der er stærk nok til at synke et stort skib i nærheden og dukkede op uden skade det er endda blevet en hobby for ham at forsøge selvmord, kun for at det mislykkes.

Hvis han havde nogen Djævelfrugt-magt, så skulle det være let at begå selvmord, bare druk dig ned i bunden af ​​havet.

Så svaret er nej, han er bare superstærk som Shanks.

1
  • +1. Jeg bemærkede også, at en anden måde at dræbe sig på er at spise en anden djævelfrugt, hvis han allerede er bruger.