Anonim

Panik! På diskoteket: Byg Gud, så taler vi [OFFICIEL VIDEO]

Jeg overvåger Naruto Chuunin-eksamenerne, og i Crunchyroll-delene i afsnit 40, når det forklares af Zakus arme sprængt, nævnes forklaringen pistoltønder. Men ifølge dette svar er der ingen kanoner i Naruto. Jeg kan ikke huske det japanske ord for pistol eller pistol, og min lytning er ikke god nok til at fortælle, hvad de siger i denne særlige del. Er dette simpelthen en undertekstfejl, eller bruger de faktisk en pistolanalogi i dette tilfælde? Hvis de bruger en pistolanalogi i anime, bruger de den samme analogi i den japanske manga - det vil sige, forklarer de kanonisk resultatet ved hjælp af en pistolanalogi på trods af manglen på våben i Naruto?

1
  • Til reference begynder Dosus forklaring kl. 18.05 af Crunchyroll-strømmen.

Jeg synes, at underteksterne er okay. Naruto-mangaen bruger en lignende pistolanalogi. I kapitel 70:

... Som en pistol, når en kugles sti er blokeret, blæste Zaku armen af.

I anime tror jeg, at ordet, som Dosu bruger, er 砲 身 (ほ う し ん), der oversættes til "pistolløb". For kontekst sagde Dosu i denne sætning noget i retning af:

砲 身 【ほ う し ん】 で あ る ザ ク 腕 【う で】 は 暴 発 【ぼ う は】 し 使 【つ か】 い 物 【も の】 な な る な く な る

1
  • 2 Teknisk set henviser 砲 身 til tønderne i en artillerikanon. Alternativt henviser 銃 身 til tønder med lille arm. Konteksten synes at antyde den førstnævnte over den sidstnævnte.

Faktisk i bølgen bue fraviger sakura til butikken med brobyggeren der er en pistol bag disken. Eller i det mindste i manga der er.

2
  • goo.gl/images/S6MW3K
  • 1 Medtag alle relevante detaljer (bind, kapitel, side osv.) Og læg ikke bevis for dit argument som en kommentar. De skal være på hovedsvaret. Udvid også dit svar.