Anonim

Kanda Bongo Man - Bino Te (Live At the Emperors)

Ligesom der har været flere Kages gennem århundrederne (i Naruto-verset), har der også været yonko'er til tidligere generationer? Hvad jeg prøver at forstå er, hvis Yonko-titlen startede med "Big 4" (Whitebeard, Kaido, Big Mom, shanks). Hvis det var tilfældet, ville Shanks have været den yngste og sandsynligvis den nyeste tilføjelse på det tidspunkt.

Eller erstattede Shanks en tidligere Yonko ligesom hvordan

Blackbeard erstattet Whitebeard?

Jeg tror ikke, at tidligere Yonko nogensinde er blevet nævnt i One Piece. Det ville faktisk være ret underligt, hvis der altid var nøjagtigt 4 stærke piratbesætninger. Især da de allerede har tilføjet Luffy til flokken, så det er teknisk ikke engang Yonko længere.

Titlen opstod sandsynligvis efter Roger døde, og et par af piratbesætningerne dominerede alle andre. Men der er ikke meget at citere fra mangaen, da Oda ikke rigtig har afsløret noget om Shanks 'stigning til toppen.

3
  • 2 Rogers død er det, der startede æraen med udbredt piratkopiering, drevet af ønsket om at finde One Piece. Whitebeard var helt sikkert omkring i Rogers tid, og vi har for nylig set omtale af Rocks enten navnet på kaptajnen eller besætningen, som Kaido og Big Mom begge var knyttet til på en eller anden måde. Så der var ingen 'Yonko' titler før, men folk på dette niveau var bestemt til stede.
  • 2 @ TheGamer007 Nå ja. Jeg mente ikke at antyde, at der ikke var nogen stærke piratbesætninger før. Bare at de sandsynligvis blev kaldt noget andet end yonko. Du kan også tilføje Shiki til listen over old school-stærke pirater.
  • 2 Yep. Dit svar er på punkt, var bare at tilføje nogle andre relaterede oplysninger.