Anonim

Musikliste - Perjalanan Kirito & Asuna (soundtrack AOV)

Det nævnes flere gange, at Kazuto er Suguhas fætter, ikke hendes bror. Imidlertid synes den pågældende nøglesamtale at antyde, at forklaringen blev gjort på stedet. For mig virkede det som om det var det bedste alternativ Kazutos mor kunne komme op, da Kazuto uventet konfronterede hende i virkeligheden er han virkelig adopteret fra ukendte forældre. Jeg kunne ikke finde et godt klip af det, så her er klippet i en reaktionsvideo, som er tæt nok: https://youtu.be/X8DD3tMzrsg?t=1239

Tidligere i s1 ep15 nævner Suguha, at hun og Kazuto ikke ligner noget ens. For mig var det inkluderet for specifikt at antyde, at de ikke er relateret.

Ganske vist stoler jeg på den engelske dubbede version, og jeg har aldrig læst Manga, så jeg håbede, at der var mere i de originale kilder.

Ifølge de lette romaner er de fætre.

Kirigaya Minetaka og Midori, mand og kone eget barn var Suguha, mens Kazuto var Midoris søsters, det betød, at han var barn til Suguhas tante. Hendes tante og hendes mand forlod uden valg deres eneste barn, der ikke engang var et år, og døde i en ulykke. Den alvorlige karakter af de skader, de spærrede, sluttede til sidst en stopper for deres liv, og Midori fik lov til at tage ansvaret for Kazuto.
Denne kendsgerning blev fortalt Suguha af begge hendes forældre i løbet af vinteren for to år siden, omkring det tidspunkt, blev Kazuto fanget i et virtual reality-spil under navnet «Sword Art Online». Suguha, som allerede havde modtaget et stort chok fra hændelsen, var i en grusom tilstand af forvirring; hun gik til Midori og spurgte, hvorfor hun ikke fortalte hende tidligere, og hvorfor hun var den eneste, der ikke fik at vide, og tog hendes forvirring ud over Midori.

Lidt tidligere anføres det, at hans forældre blev overraskede, da Kazuto spurgte efter sine rigtige forældre, så jeg finder det usandsynligt, at de ville have løjet for ham.

“... Selv nu husker jeg den hændelse, som den skete i går. Den gang, da Minetaka-san og jeg så en film i stuen, og Kazuto pludselig sagde bagfra, 'Fortæl mig venligst om mine rigtige forældre' ".
Suguha stirrede bevægeligt på Midoris charmerende læber med meget lys rouge, et let nostalgisk bittert smil dukkede op på dem.
”På det tidspunkt blev jeg virkelig overrasket. Kazuto var kun 10 år gammel. Indtil Suguha gik i gymnasiet ... det var en hemmelighed, at vi havde planlagt at beholde i syv år mere, men han fandt ud af, at hans Juki Net slettede optegnelser. ”

Begge uddrag er fra prologen til den tredje lysroman Fairy Dance (oversættelser af Baka-Tsuki).