Anonim

Naruto Online New Team Synergies

I buen, hvor Sasuke og Boruto tid rejste til fortiden, blev det nævnt, at Sasuke fjernede alles erindringer, godt bortset fra Kurama. Glemte han virkelig at fjerne det? eller holdt Kurama det hele denne tid?

..Boruto afsnit 136

Der er ingen beviser for, at Sasuke også fjernede Kuramas minder. så jeg tror, ​​Kurama ved alt.

Jeg husker kun første gang, da Sasuke kom ind i naruto.

Tenchi Bridge Reconnaissance Mission

Sasuke med sin aktive Sharingan dukkede pludselig op i Narutos underbevidsthed, hvilket overraskede både Naruto og Nine-Tails. The Nine-Tails blev imponeret over Sasukes vækst og evne, men da det blev sagt, at Sasukes chakra svarede til Madara Uchiha, undertrykte Sasuke ubesværet rævens resterende chakra med sin Sharingan. Selvom han er vred chokeret over fremvisningen af ​​hans magt, konkluderede Nine-Tails, at dette måske var det sidste møde med Sasuke, så det advarede ham om ikke at dræbe Naruto, fordi han kun ville ende med at fortryde det.

det betyder simpelthen, selvom Sasuke forsøger at komme ind i naruto og tale med karuma, vil dyret ikke lytte, fordi karuma hader mennesket, og det menneske, han hader mest, er UCHIHA MADARA. Også i mange senere episoder, da naruto fik stor kontrol over karuma. karuma plejede altid at påvirke naruto til at hade menneske af, hvad de gjorde mod ham. han vil lave naruto som sig selv. han prøver også at få ham til at huske Sasuke-forræderi hver gang. så det betyder, at selv karuma ikke er i stand til at genkende Sasuke.

2
  • Jeg vil også tro det, men på den anden side kan jeg ikke se, at Sasuke fejler ved en simpel fejltagelse.
  • @Shizukura Jeg opdaterer mit svar ...

Kuramas chakra er dybt forbundet med Narutos chakra, så jeg tror, ​​at enhver form for genjutsu, der bruges på Naruto, også vil påvirke Kurama.

1
  • Serien har brugt forbindelsen til at komme til den nøjagtige modsatte konklusion. Det var et stort punkt i de aldrig-gå-alene regler i de tidligere buer, at en væsentlig årsag til denne regel var, fordi det var meget let at bryde en genjutsu hvis en anden cykler simpelthen deres chakra gennem dem; ellers sendes du let. Tailed beast-værter er en praktisk 2-i-1-pakke og kan i princippet bryde hinanden ud af genjutsu, i det mindste hvis de er villige og vidende. På et tidspunkt husker jeg, at Kurama specifikt brækkede Naruto ud af en, selvom jeg ikke kan huske hvornår, så ... saltkorn.