Anonim

Far Cry Primal - Beast Master Trailer [NL]

Som vist på billederne (fra Gratis! og Noragamihenholdsvis), fyre i anime mangler ofte brystvorter. Dette kunne forklares med vage japanske love om ophavsret, men andre anime viser lejlighedsvis fyre med brystvorter. Hvorfor mangler fyre så ofte brystvorter?

4
  • I originalen af ​​Neon Genesis Evangelion, i slutningen af ​​en episode efter at Misato og Kaji har sex, ser du ikke Misatos brystvorter, og i slutningen af ​​serien med Ritsuko viser alle, hvordan Dummy Stikkene er lavet, ser vi ikke Rei's brystvorter, men i instruktørerne klipper versioner af begge scener, vi gør.
  • @ Memor-X OP spørger om mænds brystvorter. Det er ikke overraskende, at kvinders brystvorter sjældent vises, men det hyppige fravær af mænds brystvorter er virkelig underligt.
  • Jeg spekulerer på, om denne slags troper kun sker i anime eller også sker i nogen anden form for animation.
  • Hvis de havde brystvorter, når de bliver kolde, kunne de stikke et hul i din skærm ...: x

Animerede mandlige brystvorter er ikke et spørgsmål om lovlig japansk censur (eller copyright-lovgivning). Det er fint at udsende dem på tv i bedste sendetid. Som Ray bemærkede i et slettet svar, Drage kugle, betragtet som en mest typisk shounen-anime rettet mod børn, har mandlige figurer, hvis brystvorter er let synlige. Selvom serien fik mange voksne og kvindelige fans, er tegnene ikke specielt beregnet til at se behageligt eller provokerende ud for målgruppen. Det harmløs brystvorter ind Drage kugle kan være der fordi de ikke er beregnet til at blive betragtet som attraktive.

I modsætning hertil mainstream karakterdesign, der sigter mod at fange seeren på en romantisk eller sensuel måde er mere tilbøjelige til at være brystvortefri, fordi et velkendt aspekt ved at skabe fantasi er at male et rosenrødt billede og subtilt fjerne irriterende detaljer, der kan snappe en seer ud af den dejlige ære tilbage til skarp virkelighed (det gamle ordsprog mindre er mere"). Brystvorter anses ikke for at bidrage til dette formål, på samme måde som japanere generelt ikke barberer eller vokser (da dette websted er 13+, vil jeg ikke give citatlink, men det kunne du Google) men vi får aldrig vist kropshår i almindelig manga og anime: i det virkelige liv ved vi, at disse findes anatomisk, men at tegne dem hjælper ikke publikum med at flygte ind i dagdrøm. (Hentai titler og hentai doujinshi har et andet mål, så det er derfor, du er mere tilbøjelig til at se mandlige brystvorter der end i almindelige titler.)

Gratis! er en bishounen (smuk dreng) titel, så tegnene er bevidst tegnet til at være øjen slik. Endnu mere end det tidligere bishounen anime-serie, Gratis! og andre nyere titler såsom Binan Koukou Chikyuu Bouei Bu Love !, Uta no Prince-sama, Harukanaru Toki no Naka de, Kiniro no Corda, Dance with Devils, Diabolik Lovers, Brothers Conflict, K, Kamigami no Asobi, Starry Sky, Shounen Hollywood: Holly Stage for 49osv. fokuserer stærkt på eye candy-aspektet, såsom at omfatte afklædningsfaser, tegn, der slår sensuel udgør, "kamera" -vinkler og dvælende skud, der fremhæver deres figurer osv. Karakterdesignet er beregnet til at samle fans, der knuser på tegnene og køb alle slags varer sportslige disse tegn.

Bishounen tegn er ikke så udbredte i shounen-titler som i shoujo, men de er nu udbredt (hvis du ser på størstedelen af ​​shounen-serierne fra 80'erne, 70'erne og 60'erne, vil du finde langt færre bishounen tegn der, især som primære hovedpersoner), dels baseret på skiftende kulturelle præferencer (noget i retning af metrosexual) og dels på at udvide otaku demografi (inddragelse af det potentielle kvindelige publikum kan være mere økonomisk levedygtigt, end det var tidligere). Noragami markedsføres ikke mod kvinder, men det følger i den nuværende tendens inden for shounen-serier af dem, der forsøger at appellere til læsere / seere ud over måldemografien.

Historisk set blev den nøgne krop ikke anset for at være attraktiv i japansk kultur. Den klassiske roman fra Heian-æraen (det 11. århundrede) Fortællingen om Genji illustrerer, hvordan folk bar lag og lag tøj (kvinder bar 12 lag) og havde sex mens de var (næsten) fuldt klædt og i mørke (se side 30-32 i The Tale of Genji af Murasaki Shikibu: A Reader's Guide af William J. Puette). Nogle overvejer oprindelsen af bishounen til dato så langt tilbage i japansk litteratur som hovedpersonen i Fortællingen om Genji (dvs. Hikaru Genji som proto-bishounen). Genji var æraens ideelle mand. Han overvejede at forestille sig sin kæreste uden at se nærmere på som at foretrække frem for at se de uattraktive detaljer i hendes egentlige krop.

4
  • since this site is 13+ I'm not going to provide citation links but you could Google that Er indholdet 18+ på det websted, du vil citere? Hvis det ikke er det, så synes jeg det er fint at inkludere dem.
  • @nhahtdh, ville diskussion af skamhår her udgøre 18+? De websteder, jeg stødte på, der diskuterede det uden foto, var anekdotiske sammenlignet med dem, der inkluderer et mandligt nøgenbillede med fuld front.
  • Mener du at citere dette: da.rocketnews24.com/2014/07/25/…? Det ser fint ud for mig, da det er en ret videnskabelig artikel. (Ved andet kig handler det om kvinder)
  • 1 @nhahtdh, jeg har set den artikel, men den er ikke en, jeg ville have citeret, da den handler om japanske kvinder med en gennemsnitsalder på 41,9 år, mens mit svar drejede sig om japanere generelt, hvor unge mænd var mest relevant demografisk for mit svar.

Det nederste billede viser en scene med lav opløsning. Skyggen er meget grundlæggende. Se hvor få streger der er tegnet og danner de generelle former for objekterne? I sådanne scener tæller hver linje, og du vil ikke tegne noget for komplekst, der ville stjæle seerens opmærksomhed. Tværtimod, i detaljerede scener kan du se selv de mindste detaljer.

Kan ikke rigtig sige, hvad anime-instruktøren troede, da han besluttede at droppe brystvorter fra det øverste billede, men jeg synes, det var noget i retning af "Huh, brystvorter ser underligt ud i denne scene. Lad os fjerne dem". Kontrasten mellem solskinnet hud og skygge er meget høj, så brystvorterne skiller sig virkelig ud i netop denne belysning.

Det er værd at nævne, at der er en hel erotisk genre af manga og anime, hvor brystvorter og meget mere udtrykkeligt er tegnet og forventes at blive set. En grund til ikke at tegne dem er at reducere seksualisering til et minimum.

Jeg vil også eksplicit nævne en af ​​de mest åbenlyse grunde (som svar på de tre vælgere, der ikke efterlod nogen kommentar):

Ingen ønsker at se mænds brystvorter i regelmæssig anime.

1
  • 4 Jeg ved ikke, hvordan målgruppen for Free! (dvs. japanske kvinder) tænker, men jeg synes ikke det er utænkeligt, at de måske vil se mænds brystvorter. Enig om, at Noragami-scenen (den nederste) bare er lav detalje.

Jeg tror ikke rigtig, det handler om toning op eller ned i sig selv. Sensualisering / seksualisering af begge køn i anime er en del af målet for salg, de kaster endda fanservice (åbenlyse fristelsesscener) til tider. Men måske handler det om brystvorterne selv, selv af mænd, der ses i et bestemt lys, som ikke oversætter det samme på tværs af kulturer.

0

Måske er det slags modsatte af ikke at vise brystvorter i japansk anime / manga faktisk at have anatomisk korrekte brystvorter på Batmans kostume, der starter i Tim Burton-filmens æra og senere. Spørg dig selv, hvorfor er der brystvorter på Batmans kostume? Måske er hensigten her at gå mere til den seksuelle "eye candy" appel i karakteren, selvom intet tøj eller kostumer, som jeg kender, hverken har brystvorter eller har brug for brystvorter.