Anonim

Sådan giver du dig selv den ultimative trolling-gui i dit spil (Roblox Studio)

Vi kender til de forskellige former for Haki, Kenbunshoku Haki, Busoshoku Haki og Haoshoku Haki. Jeg har spekuleret på, er disse Haki synlige for andre tegn i One Piece-universet eller kun synlige for læseren?

Og jeg er primært interesseret i Busoshoku Haki, da dette ser ud til at hærde kroppen og får huden til at ligne metal. Kan folk i One Piece-universet også se dette metal som forandring? Eller er det bare for seeren at skelne mellem normal kamp og Haki-kamp?

2
  • Jeg tror ikke, det er klart af mangaen endnu .ergo, der tager tøjet af i sin kamp med lov, kan antyde, at det skal være synligt. Men igen kunne han også vise sin fantastiske mavemuskler, der giver indtryk af major Haki. I kampen mellem Zoro og Monet kunne pigerne ikke skelne mellem et skråstreg med eller uden haki, så det ville derefter indikere, at det var usynligt. Selvom da Tashigi skar Monet, var sværdet stadig ikke farvet sort, og alligevel blev Monet skåret, så Haki må have været brugt. Jeg antog altid, at det skulle vises hver gang det blev brugt, så måske vises det bare ikke på sværd?
  • Min tarm ville gå med, at den ikke var synlig, da det ville være underligt at se folk pludselig blive sorte.

Fra det øjeblik Rayleigh forklarede til Luffy (og for os), hvad Haki virkelig er, tror jeg, at hver gang Busoshoku Haki bruges, tegner Oda visuelle signaler til læseren om, at det er blevet brugt, men det ændrer faktisk ikke farve i OP-universet. Hovedsageligt for at forhindre for meget spekulation fra vores synspunkt.

Busoshoku Haki wiki-siden bekræfter på en måde dette ved at forklare Busoshoku Haki som en usynlig rustning.

Busoshoku Haki giver brugeren mulighed for at skabe en kraft, der ligner en usynlig rustning omkring sig selv.

Derfor tror jeg, at når Busoshoku Haki bruges, ændrer objektet ikke rigtig farver i OP-verdenen. Ikke meget reelt bevis kunne findes på de visuelle ændringer i Busoshoku Haki bortset fra måske kampen mellem Zoro og Monet. Da Zoro skar Monet ned, troede både Monet og Tashigi skråstreg var belagt i Haki, hvilket det ikke var i sidste ende. Så for mig betyder det, at tegnene ikke kan skelne Busoshoku Haki-brug med visuelle tegn, som vi kan. De kan kun skelne det fra eftervirkningen.

Redigere: Faktisk efter at have tænkt over det lidt mere, ville det faktum, at Oda ikke trak Busoshoku som sort før time-skipet, bevise, at det faktisk ikke bliver sort i One Piece-universet. Hvis det ville, ville han ikke have tegnet det fra starten? Man kan argumentere for, at Koju-stammens Haki ikke var så stærk nok til at blive sort, men jeg tvivler på, at nogen ville være uenige i dette med Dark King Rayleigh. I det øjeblik, han blokerede Kizaru, måtte han have brug for noget kraftigt Haki for at blokere det spark, og alligevel blev det stadig ikke sort. Andre eksempler kan ses under Marineford-buen med Marco, Whitebeard, Shanks osv.


I modsætning til hvad jeg har sagt tidligere, og jeg er ikke sikker på, om dette vil blive betragtet som kanon, men jeg vil alligevel nævne det. I bind 1000 får Zephyr tilnavnet "Black Arm" for sin overlegne B. Haki-brug. Kælenavne er normalt noget, du opnår inden for OP-verdenen som et OP-tegn, så hvis du overvejer bind 1000, som er et gratis volumen distribueret til One Piece Film Z's deltagere, kanon, så ville svaret være, at den sorte farve faktisk er synlig til mennesker i OP-universet.

PS: Jeg taler ikke japansk, og jeg synes, det er det billede, wiki henviste til, men kunne nogen bekræfte, hvad der står der?

10
  • Bemærk, at hans blad, der bruges her, allerede er mørk. Man kunne argumentere for, at dette forvirrede deres evne til visuelt at fortælle, om bladet blev mørkt af Haki.
  • @kaine Jeg opdaterede billedet, og fra anime er det tydeligere, at sværdet var lilla i stedet for sort, så du har muligvis bemærket forskellen. Men jeg er enig i, at dette ikke er det bedste bevis for at sikkerhedskopiere min erklæring. Jeg kan bare ikke finde noget bedre end dette :(
  • Bare at spille djævelens advokat (godt) ... Der er 9 muligheder.Enten: altid synlig, synlig afhængig af magt, synlig baseret på type rustning haki, synlig ved brugerens skøn, synlig hvis seeren kan forstå det (dvs. åndetryk), observerbar, der kræver observation haki, observerbar af dens effekter, usynlig eller noget kombination (faktisk korrekt). Jeg tror, ​​1,2 og 8 er umulige alene. 6 og 7 er sande. Der er ingen beviser for 3 og 4. Og jeg synes, at 5 ikke kan skelnes fra 6. Ergo: nogle mennesker kan mærke haki baseret på fortrolighed, og efter timeskip kan vi også gøre det.
  • @kaine Hvorfor ville 1 være umulig? Oda ved, hvornår de bruger Haki, så han kan bare tage sin sorte pen og farve på samme måde? Også hvor mange forskellige rustningshaki er der? Henviser du til defensiv rustning vs den deflekterende?
  • For min egen lethed her er listen med tal. Jeg har altid haft brug for at fortælle fra begyndelsen: s. 1. altid synlig, 2. synlig afhængigt af magt, 3. synlig baseret på typen af ​​rustning haki, 4. synlig ved brugerens skøn, 5. synlig hvis seeren kan forstå det (dvs. åndetryk), 6. observerbar, der kræver observation haki , 7. observerbar ved dens virkninger, 8. usynlig eller en eller anden kombination (faktisk korrekt).

Både Kenbunshoku og Haoshoku er slet ikke synlige, da det godt ikke blev lavet som noget, der er visuelt nødvendigt for læseren, da de grundlæggende er henholdsvis opfattelse og ren viljestyrke.

Busoshoku kan dog ses både af brugeren og andre, men ikke hele tiden, da det fungerer som en "usynlig rustning" eller belægning på en måde. På det tidspunkt ses det ikke, hvilket f.eks. Kunne demonstreres af nogen som Zoro. Men når in er koncentreret stærkt på bestemte områder af brugerens krop (i / e: Luffy eller Vergo) eller til et våben af ​​dem (i / e: Vergo eller Ryger), hærder det nævnte del (eller udvidelse af brugerens krop) ) og gør det sort, hvilket gør det "tættere".

(Hvad angår Vergos udvidelse til hans bambus: Kapitel 672, side 4 Ryger: Kapitel 690, side 8.

Til brug af Buso uden at demonstrere det fysisk: Kapitel 512, side 12, blandt mange andre. Zoro vs Monet for eksempel.)

Håber dette hjælper.

11
  • 1 Kan du måske give nogle "referencer" til dette? (f.eks. et mangakapitel?)
  • Sikker på: Hvad angår Vergos udvidelse til hans bambus: Kapitel 672, side 4 Ryger: Kapitel 690, side 8
  • Til brug af Buso uden at demonstrere det fysisk: Kapitel 512, side 12, blandt mange andre. Zoro vs Monet for eksempel.
  • 1 Jeg tror, ​​at dit svar kun er spekulation over et ikke rigtig konsistent fænomen, blødning fra flere sår. For eksempel, hvis det altid ses på våben, hvorfor er bambus sort og pilene i Kuja stammen ikke?
  • 1 @Beto Zoro brugte ikke Haki i sin kamp med Monet. Han kan ikke skære piger, husk det.

Som anført i denne haki er usynlige. Som anført i Anime og manga forskelle haki gøres synlige, så seeren kan forstå, at der bruges haki.

  • I mangaen ramte de med Haoshoku Haki-skum i munden efter eller mens de mistede bevidstheden, mens de i anime simpelthen besvimer.
  • I anime skaber brug af Haoshoku og Busoshoku Haki en krusende eller chokbølgelignende effekt, der ligner Gura Gura no Mi, mens den i mangaen er helt usynlig. I de seneste episoder får brugen af ​​Haoshoku Haki også det berørte område, eksklusive brugeren, til at få en mørkeblå farvetone. Dette kan dog bare være for dramatisk effekt. I One Piece Film: Z skaber Haoshoku Hakis anvendelse en cirkulær lilla bølge.
  • I den sidste anime-episode før tids-springet blev brugen af ​​Busoshoku Haki som "usynlig rustning" vist som en hurtig percussion, der dannede en lyseblå stråle, der ligner lynet, mens det i manga er vist simpelthen som en forstærket slag , intet andet synligt vises.

Enhver type Haki er ikke synlig. Der er bare tid, hvor en bruger af Busoshoku skifter farve på deres krop / våben bare for at vise, at de bruger noget. Det er bare en indikator for, at det ikke er et almindeligt slag eller spark.

2
  • Enhver kilde, eller tror du bare det?
  • Det er bare min idé. fordi Haki er viljen hos nogen eller hans / hendes iver efter at ramme en djævelfrugtbruger. det er som om du virkelig vil ramme en røgmand (som ryger), og fordi du fokuserer og sætter i tankerne, at du virkelig vil ramme ham, blev det muligt. og det vil være mere muligt på grund af træning.