Anonim

Persona 4 (UNDUB) Første times gameplay [4K 60FPS]

Gør det Persona 4 Golden følge samme plot som den oprindelige Persona 4? Jeg har set Persona 4 anime vandrede, hvis Golden dækkede gammel jord.

Jeg ved i spillet, at der er en ny karakter og / eller partimedlem, men afspejles dette også i anime?

3
  • @Wondercricket Jeg vil sige, at det er muligt, at dens relaterede ikke er en duplikat. Hvis jeg husker korrekt, var der et par tilføjelser, der var på maks. nævnt i anime-tilpasningen (dog ikke 100% sikker).
  • @Thomas Ah, jeg ser forskellene nu. Jeg trak mit flag tilbage
  • Relaterede

Du skal se Persona 4, før du ser Persona 4 den gyldne, grunden er i P4G, at de springer over det meste af plottet præsenteret i den originale serie og stort set kun animerer delene med den nye karakter, Mary. Så mens du ser på Golden, skal du bare udfylde de manglende dele med den originale P4, ellers giver det ikke mening. Uanset hvad der sker i originalen ændres ikke undtagen en lille del i sidste ende, men selv da er det ikke så meget af en ændring, det tilføjer stort set en endelig endelig sand slutning over den sande afslutning på den oprindelige tilpasning ... Enten det Spil det gyldne spil for PS Vita, da den ene har den fulde historie, ikke hugget op som tilpasningen.

TL; DR P4G rører ikke ved noget, der sker i original P4. Hvis det er noget, er det obligatorisk at se P4 på forhånd