Anonim

Rogue One: Den bedste Disney Star Wars-film? (Lad os tale nogle Star Wars)

Vi har to gange set hr. 3 åbne havstensbur / manchetter med hans vokskræfter, en gang i Alabasta og en gang i krigen på topmødet. Hvordan kan hans voksnøgle ikke smelte en gang inde i nøglehullet?

3
  • Mit gæt er, at det er noget bundet til det faktum, at havsten ville forhindre ham i at manifestere voks, men når den allerede er åbenbar, er den sandsynligvis adskilt fra hans magt og påvirkes derfor ikke af havstenen.
  • @Cyberson - Jeg tror ikke, det er tilfældet, fordi vi ved, at for eksempel hvis en person forvandles til en dukke af Sugar, så når hun først rører ved sten, vil han vende tilbage til det normale. Det skete aldrig, men det er alligevel hypotesen.
  • @TGamer nej, cyberson har ret, magt som Mr. 3 påvirkes ikke af havsten efter manifestation. havsten har kun virkning på brugeren af ​​djævelfrugter, hvilket gør dem magtesløse og svage

Som anført i seastome wikia

Seastone fungerer kun ved direkte og konstant kontakt.

Hvilket betyder, at det kun fungerer på djævelfrugter, ikke på den magt eller det materiale, de producerer ved hjælp af magt.

Det er blevet vist, at selvom en Devil Fruit-bruger mister sine kræfter, når han er i kontakt med Seastone, kan kræfterne stadig bruges på og påvirke Seastone. Eksempel er, når Mr. 3s lysvoksnøgle kunne åbne Seastone-manchetter og celledøre, selvom dette kan være, fordi selve låsene ikke er lavet af Seastone eller fordi voks ikke har nogen djævelfrugtkræfter inde i detsom vist, da han låste op Ace's Seastone-håndjern. Et andet eksempel er, da Shiki leviterede slagskibe i Marineford, til trods for at skrogene var foret med Seastone. Trafalgar Law var også i stand til at skifte Seastone-kæder med regelmæssige kæder ved hjælp af hans evner.

Et andet eksempel er Aokiji Kuzans isdannelseskraft, som han bruger den til at lave isvej på havet for at rejse i sin cykel. Her smelter isen ikke bare fordi den kom i kontakt med havet.

Og dette er bare gæt, men havsten kan smelte, hvis den kommer i kontakt med Akainus lava, hvor temperaturen af ​​lava er større end smeltepunktet for havsten.

8
  • 1 Hvorfor var Doflamingo ikke i stand til at skære fabrikken med sit fuglebur?
  • coz seastone er hård som diamant, og hvis zoro ikke var i stand til at skære søsten, er doflamingos fuglebur ikke noget særligt: ​​D
  • 1 Okay, men Franky udbrød, hvordan det er, buret er magtesløst mod fabrikken, simpelthen fordi det er lavet af en evne
  • skære og bruge djævelens frugt på havsten er en anden ting, AFAIK-loven var kun den, der skar havstenen (gjorde han virkelig eller ikke diskussion stadig foregår) for komplet svar på fuglebur og havsten, skal du stille et andet spørgsmål
  • Hvis grundstenen på fabrikken virkelig påvirkede Doffys-snoren / buret, ville ikke strengen, der kom i kontakt med fabrikken, forsvinde?

oda sagde, at djævelens frugt ikke kan påvirkes efter aktivering, vi kan se det tydeligt, når MR3 i marineford lavede en nøgle til at redde ess, efter at nøglen blev dannet kunne de åbne, og det skete også med aokiji, da han gjorde essalderen , så det betyder, at havstenene ikke påvirkes af djævelens frugtfunktion, efter at den blev aktiveret