Anonim

Hvorfor er den næste generation stadig svagere end den gamle generation i Boruto ??

Under den anden test af Chunin-eksamener går Orochimaru til Sasuke og giver ham endda magt. Men hvorfor undgår han at forbande Naruto, som han gjorde mod Sasuke? Var Naruto ikke så magtfuld som Sasuke? Eller var han for magtfuld til at blive kontrolleret?

Også, hvorfor bruger han Five Elements Seal på Naruto?

Hovedårsagen til, at Orochimaru ville have Sasuke snarere end Naruto, var Itachi Uchiha.

Sasuke Uchiha, udviklede sig til det vidunderbarn, som hans ældre bror Itachi var. Orochimaru havde oplevet Itachis magt fra første hånd. Og det viste sig for godt for ham.

En anden grund var Uchiha-klanens berømte Sharingan. Itachis dygtighed med sin Sharingan var fremragende. Orochimaru forventede det samme fra Sasuke.

Da Orochimaru ikke kunne tage kontrol over Itachis krop, besluttede han at nøjes med sin yngre brors.

Med hensyn til hvorfor Naruto ikke blev valgt, foretrak Orochimaru Sasuke frem for Naruto. Fordi Naruto på det tidspunkt var bagest i klassen, og Sasuke var vidunderbarnet i Uchiha. Også det faktum, at Sasuke er Sharingan i stand og Itachis bror, opvejet Narutos samlede.

De to grunde til, hvorfor Orochimaru brugte Five Elements Seal:

  • Han ønskede at tillade Naruto at bruge Kyubis chakra.
  • Og at manipulere hans kontrol over sit eget chakra.
2
  • Frygtede Orochimaru de ni haler magt? Ellers hvorfor forseglede han det? Han kunne simpelthen have undgået naruto.
  • @AdityaDev: På deres første møde afbrød Naruto Orochimarus observationer og testede på Sasuke. For at forhindre ham i at forstyrre brugte han seglet. Da Nine-Tails 'chakra altid præsenterer sig for Narutos brug, besluttede Oro, at 5 Elements-seglen var bedst.

Orochimaru gik faktisk efter Itachi, Sasukes ældre bror. Efter at han ikke fik fat i Itachis krop, besluttede han at få sin yngste bror, Sasuke, fordi han skulle være et lettere mål.

Hovedårsagen til, at han endda målrettede mod Itachi, var på grund af hans Sharingan. Han gik efter en Kekkei Genkai, som er en særlig evne, som ikke mange mennesker kan have, at hans næste fartøj bliver nødt til at gøre ham stærkere. Han målrettede ikke Naruto, fordi han ikke har en Kekkei Genkai.

Han satte Five Elements Seal på Naruto sådan, at han ikke ville bruge Kyuubis chakra og hans eget.

Jeg vil sige, at der er to hovedårsager til, at Orochimaru gik efter Sasuke.

  1. Orochimaru ville have Sasuke eller Itachis øjne. Orochimaru forskede trods alt på arvet chakra eller kaldte Kekkei Genkai. Det betyder, at du skal være født ind i den specifikke klan for at få chakraet eller særlige træk ved det. Orochimaru ledte kun efter speciel Kekkei Genkai. Her er et par eksempler: Shikotsumyaku-klanen og deres evne til at bruge deres knogler i deres kroppe som våben. Bruger Kimimaru. Naturchakrabrugere med krystalfrigivelse er i stand til at materialisere og bruge krystaller. Endelig Jugos klan Kekkei Genkai. Tillader dem at absorbere naturlig energi i deres egne kroppe og bruge den. Denne interesse for Kekkei Genkai fik ham til at ønske en til sit fartøj. Så da Itachi viste ham potentialet i Sharingan. Han ønskede straks at kontrollere og bruge den.

  2. Orochimaru kunne ikke bruge ham et fartøj. A) Naruto kontrolleres og hjernevaskes ikke let undtagelsesvis, når det involverer nogen tæt på ham. Han ville have skåret sin egen hånd af, før han med vilje skadede en elsket. B) Han er Jinchuriki. Kurama eller den ni haleræv ville aldrig have tilladt slangen at blive i Narutos sind længe. Han eller hun ville have slået noget fornuft ind i drengen for længe siden. C) Hans loyalitet over for landsbyen. Orochimaru havde brug for nogen, der ikke har noget, og ingen holder ham tilbage. Sasuke havde ingen loyalitet over for landsbyen, og det eneste, der holdt ham tilbage, var noget ven Naruto. Mens Naruto var meget loyal over for sin landsby og fik venner. At få Naruto til ikke at have brug for ham i modsætning til Sasuke, der ønskede mere magt, som Orochimaru med glæde leverede til ham.