Anonim

Ore no Imouto ga Konna ni Kawaii Wake ga Nai Bærbar ga Tsuzuku Delvis Eng Patch Intro

I anime Zettai Karen Children: The Unlimited - Hyoubu Kyousuke, Andy Hinomiya er en esper, der negerer magten fra alle andre espers. Yuugiri kan ikke læse hans tanker, Kyousuke kan ikke hypnotisere ham, telekinetiske angreb er ineffektive mod ham. Så hvordan er det muligt for Kyousuke at teleportere ham i afsnit 3? De går væk, og han klemmer fingrene, og hele gruppen teleporterer væk. Er det, at Andy virkelig ikke er helt immun over for ESP? Eller er teleporteringen en bivirkning af en ESP-strøm, så den ikke bliver negeret?

For at afklare bivirkningstingen kan You Fujiuras ESP påvirke lydbølger, selvom ESP i sig selv kan negeres af Andy, kan den faktiske lyd, som ESP skaber (eller dæmper), blive hørt af Andy (afsnit 2).

5
  • Jeg har ikke set serien, deraf følgende spørgsmål. Er de nødvendige kræfter konstant, eller skal de være tændt?
  • @ChetterHummin Aktive kræfter er ikke altid tændt, men Andys negatorkraft ser ud til at være latent, da det får espers omkring ham til at føle sig syg, når han kommer for tæt på dem, og indtil det blev forklaret for ham, at han havde en ESP-negationsmag han vidste ikke engang, at han havde det.
  • Er der en afstandsbegrænsning for denne negationsevne til at arbejde?
  • @ChetterHummin Ved ikke mange detaljer om det. Det synes sådan, for da Andy kom tæt på andre espers, følte de sig syge, men Kyousuke var ved siden af ​​ham, da de alle blev teleporteret. Showet er stadig ret nyt, jeg troede enten, at jeg savnede noget, eller at dette spørgsmål bare bliver nødt til at vente, indtil sæsonen er slut.
  • @ChetterHummin ja der er faktisk også en arealgrænse for hans evne (som stiger, hvis han stresser / bliver sur), men som terra samson sagde i sit svar nedenfor, fik han faktisk sin negatoramulet i afsnit 2. som han er tvunget til altid at fortsætte Hej M

Andy har den begrænser, han fik i episode 2. Så længe den er aktiv, kan esp-kræfter bruges omkring ham, som når han blev teleporteret lige efter at han fik den.

Det skyldes, at Andys begrænser var tændt, da Hyoubu teleporterede ham i afsnit 3. Når hans begrænser er tændt, er Andys magt begrænset. Se her:

Faktisk kunne Andys magt også negere teleporteringsstyrke. Som vi så i afsnit 5, bad Magi Andy om at tænde sin begrænser, så han kunne teleportere ham.

Her er også Andys begrænsers position, når den er tændt.