Anonim

Litepipe P - Det kompakte og alsidige multitalent

i Final Fantasy IX, Gardland bruger Soulcage til at adskille Gaian- og Terran-sjæle fra sjælens cirkulationsproces, hvor Gaian Souls stoppes og skubbes ud af Iifas rødder som tåge, mens Terran Souls får lov til at fortsætte med processen.

Nu er det naturligvis en lang proces at erstatte enhver Gaian Soul med en Terran Soul i processen, hvorfor Garland havde brug for Kuja og Zidane for at skabe konflikt for at fremskynde den, men processen har dog foregået i tusinder af år og ifølge wiki Terran flora og fauna dukker allerede op

For 1000 år siden placerede Garland Soul Divider på Iifa-træets base for at kassere de Gaiske sjæle og erstatte dem med Terran-dem og dermed langsomt gendanne Terra. Terran flora og fauna begyndte at genoplive på Gaia da det endelig var ved at komme sig efter ødelæggelsen, der skete i kølvandet på den mislykkede fusion. De kasserede Gaian-sjæle blev sendt ud gennem trærødderne til kontinentet, hvor der på dette tidspunkt var dannet en civilisation.

Soruce: Terra> Historien> 1000 år siden - Terran-sjælene begynder deres restaurering (første afsnit)

og i Gaia har vi andre arter som den burmesiske som Freya og Puck og hvilke arter som Baku og Doctor Tot er.

Så jeg undrer mig over, er de forskellige ikke-monster arter på Gaia et resultat af, at Terran Souls erstatter Gaian? som siger nogle af arterne på Gaia i øjeblikket af spillet faktisk er Terran-arter? hvis ja, hvilke arter (eller mennesker) er faktisk Terran? (Bortset fra det åbenlyse Kuja, Zidane, Garland og Mikoto)