Anonim

Spider-Man Nightly Movie

Da den 5. Hokage gik i koma i flere uger, dukkede Danzo op med at nominere sig selv som 6. Hokage, som han faktisk blev ..

Men år før det, da den 3. Hokage døde, var Hokage-stillingen også tom i flere uger. Hvorfor tog ikke Danzo den chance? Var han klar over, at Sannins først skulle få en chance?

5
  • Jeg tror ikke "Kishi" ønskede, at Danzo skulle være en Hokage på det tidspunkt. : s
  • Jeg tror, ​​at fordi Sannin er bedre end Danzo, kort efter Sarutobi død fortalte Koharu Jiraiya, at de havde valgt ham til at være den 5., men han fortalte hende, at han vil bringe Tsunade til at blive Hokage. Under den sjette Hokage-nominering var alle Sannin døde (undtagen Tsunade, hun var i koma)
  • @almousawi, det var et retfærdigt svar, hvorfor valgte du at kommentere?
  • Jeg kan ikke lide at skrive svar, mens jeg er på mobilwebstedet :)
  • hvad er problemet?

Hokage bliver bestemt af hokagen foran ham. Hiruzen begyndte at lede efter en efterfølger

Efter at have tjent som Hokage i mange år begyndte Hiruzen at lede efter en efterfølger til titlen. Mens han håbede på at kunne give positionen til Orochimaru, så han, at han kun var interesseret i den kraft, den tilbød. Selvom han henvendte sig til Jiraiya, valgte Hiruzen i stedet Jiraiyas studerende Minato Namikaze som hans efterfølger.

Som Jiraiya oprindeligt valgt af den 3. hokage. og den fjerde, der døde, inden han kunne vælge en ny, vendte landsbyen tilbage til Jiraiya, som endnu en gang afviste tilbudet og fandt en erstatning for ham i stedet for i dette tilfælde tsunade.

Da Tsunade gik i koma der, hvor ingen legendariske sannin tilbage for at udfylde dette blanke, vidste landsbyen ikke, hvad de skulle gøre. Og det var her Danzo rejste sig og tilbød at være den 6. hokage, der i disse desperate tider blev godkendt.

mine kilder jiraiya hiruzen danzo