Anonim

11 MIN DANK DOG MEMES

Efter at Mugiwara-besætningen nåede Sabaody-øhavet, besluttede de at tage en "pause" i 2 år.

Men hvor mange måneder eller år tog det før denne pause før de nåede øhavet? Hvor lang tid var det, efter at Luffy blev løsladt fra tønden?

Ifølge denne verdens tidslinje og denne anden er vi i alt mellem de 2 og 3 år. I det første kapitel var Luffy 17, nu er han 19.

Pausen tog 2 år, men før det har vi nogle måneder med Morgan (først antagonist) derefter kaptajn Kuro, Don Krieg, Arlong osv.

2
  • Så det er mere eller mindre 2 år og et par måneder fra starten til i dag?!
  • 1 Jeg vil sige mere end et bogstaveligt par. Men ja, ikke mere end tre år. :)

Når de når den røde linje, halvvejs på Grand Line, fejrer besætningen og kommenterer, hvilket år det havde været. Dette er lige før Sabaody Archipelago Arc. Så med to års pause er det i alt lidt over 3 år.

Disse oplysninger er fra manga, ikke sikker på, om de nævnte det i dengang anime.

1
  • Hvor mange måneder / år inden pausen?

Ifølge den bedste One Piece-tidslinje, jeg hidtil har set, tog det Luffy og hans besætning noget som 70 dage, give eller tage som 20 dage, fra det tidspunkt, hvor han forlod sin tønde til det tidspunkt, han ankom til Sabaody Archipelago.

Afsnit 286.

Da Duval afslørede sig og havde et nag mod Sanji, var alle forvirrede over, hvem han er. Sanji vidste det ikke. Nami sagde derefter Måske er det nogen fra restauranten . Sanji svarede: Det var for 3 år siden.

Kan det allerede være 3 år siden Sanji blev medlem af besætningen? Dette er lige før de ankommer til Sabaody Archipelago.

Ny bidragyder Tung Nguyen Ngoc er en ny bidragyder til dette websted. Vær omhyggelig med at bede om afklaring, kommentar og besvarelse. Tjek vores adfærdskodeks.