Anonim

Hvordan har Deidara mund i hænderne?

Deidara bruger munden i håndfladerne til at forberede ler til sin eksplosionsudløsning. Hvordan fik han disse mund? Blev han født med dem, eller erhvervede han dem på en anden måde?

I modsætning til de to andre svar er det faktisk ukendt, hvordan Deidara fik munden i hænderne, da det ikke afsløres i canon.

Wikia nævner hænderne i deres Iwagakure Kinjutsu-artikel, men det er vigtigt at bemærke, at den del, der taler om hænderne, kun er spekulativ.

Citat fra Wikia (fremhæv mit eget):

det er sandsynligvis at munden på brugerens håndflader og bryst er resultatet af brugen af ​​denne teknik

Teknikken, han stjal fra Iwagakure, omtales i den tredje databog:

I denne databogartikel nævner den teknikken, som han stjæler fra Iwagakure, er evnen til at folde sit chakra i ler. Man kan gætte på, at det er her hænderne kommer fra, men det er muligt, at han fik hænderne andre steder og kun kan bruge denne evne gennem disse mund.

Den første ting at sige er, at han ikke bare blev født med dem, efter at han mistede begge arme, der kæmpede med gaara og derefter naruto og kakashi, fik han udskiftet udskiftningsarme, og donorarmene havde også munden. Naruto wikia har dette at sige om emnet:

Deidara besad også specielle mund i håndfladerne og på venstre side af brystet som et resultat af at stjæle og bruge en kraftig kinjutsu fra sin landsby på sig selv. Deidara blev tvunget til at forlade Iwagakure, da han stjal en kinjutsu for at udvikle sin passion for kunst.

3
  • Under kampen med Kakashi Deidara's arme blev ikke ødelagt. Det blev flået af. Kakuzu sidst syede den tilbage. Jeg glemte dog detaljerne om hans kamp mod Gaara.
  • Jeg bliver nødt til at se nærmere på dette, jeg kan huske, at han fandt stubben på armen, kakashi blev ramt med mangekyo sharingan, men en stor del af hans arm blev ødelagt; suges ind i en anden dimension eller hvad den hvirvel var. og det kunne ikke bare sys tilbage på.
  • Hvis du vil kopiere tekst, skal du i det mindste gøre en indsats for at citere de sider, du har fået den fra. Du citerede kopi fra Deidaras side og Kinjutsu. Hvis du ikke bestræber dig på at citere dine kilder korrekt, kan dit svar muligvis fjernes.