Anonim

Sådan forhindres ribbesmerter under et løb Løb

I Gratis!, Rin har vist sig at have skarpe, spidse tænder (som en haj). Jeg vil sige, det var bare stilistisk, men det er blevet nævnt kanonisk af en af ​​tegnene. Har forfatteren (eller den lette roman) givet en kanonisk grund til, at hans tænder peges, eller er det bare symbolik på, at han er som en haj?

2
  • dic.pixiv.net hævder, at han tilsyneladende kun havde et par skarpe tænder tilbage i grundskolen, fwiw.
  • Der er ingen officiel info-indikation om, at det er alt andet end et stilistisk valg.

Jeg tror, ​​at Rins tænder er afbildet som skarpe for at give afkald på Rins holdning til hans tidligere holdkammerater Haruka, Makoto og Nagisa. Hvis du husker det under serien, var Rin rejst til Australien for at blive stærkere og hurtigere i svømning. Men et par år senere, selvom han lagde så stor indsats i Australien, kunne han stadig ikke slå Haruka.

Dette er sandsynligvis det mest nøjagtige tidspunkt at sige, hvornår Rin blev mere aggressiv og seriøs. Jeg tror, ​​at hans skarpe tænder antager at fortælle seeren, at han er seriøs og giver af med sin mere aggressive personlighed og persona.

Dette er dog bare mit indtryk. Jeg tror faktisk ikke, de gjorde tænderne skarpe til et faktisk formål snarere end at vise hans skift fra, da han var barn til, da han tabte og besluttede, at han havde haft nok af at tabe til Haruka.

Jeg personligt tror bare, at det skal repræsentere, at Rin er hajen til Harus delfin. De er yin og yang, det er bare en metafor.