Anonim

Biswaroop DIP-diæt - Almindelige spørgsmål besvaret (डीआईपी डाइट - सवालों के ज़वाब)

Jeg fandt dette One Piece-billede på en vens tapet og blev nysgerrig, om nogen af ​​disse figurer virkelig var baseret på de mennesker, de er parret med (som bekræftet af selve produktionen), eller om dette bare var et produkt af en persons kreative fantasi.

PS. Jeg ser ikke One Piece, så jeg er ret clueless. Tilgiv mig for det. lol

2
  • det meste af billedet ovenfor er kun en fans kreativitet, men Oda sagde faktisk, at noget af hans karakter baserer sig på rigtig person (jeg læste det i flere SBS)
  • At Michael Jackson er væddemål :)))

Jeg kan ikke validere ægtheden af ​​linkindholdet, men det er det, jeg kunne finde: Character Inspirations for Oda.

Aokiji / Kuzan
Kuzan er bekræftet at være baseret på den afdøde skuespiller Yasaku Matsuda. En af de tegn, skuespilleren spillede, havde endda lignende frisure, tøj og søvnmaske design. Kuzans fødselsdag er også baseret på Matsudas. Kuzans kaldenavn (Aokiji) er taget fra Momotaro Legends.

Akainu / Sakazuki
Akainu er bekræftet at være baseret på den berømte japanske skuespiller, Bunta Sugawara. Akainus rigtige navn, Sakazuki, er tilsyneladende baseret på de tre film af Bunta Sugawara med "Sakazuki" i titlen. Akainus fødselsdag er også baseret på Sugawara's. Navnet "Akainu" er taget fra Momotaro Legends.

Basil Hawkins
Det er bekræftet, at Hawkins 'navn stammer fra en pirat fra det virkelige liv og en navigator. Hans fornavn kom fra Basil Ringrose, mens hans efternavn kom fra John Hawkins.

Boa Hancock, Boa Sandersonia og Boa Marigold
De tre søstre er baseret på Gorgon Sisters fra græsk mytologi.

Capone Bege
Det er blevet bekræftet, at Capone Bege er opkaldt efter den virkelige 1920-tals gangster, Alphonse "Al" Capone. Hans inspiration er både fra Capone såvel som den engelske private, William le Sauvage. Han deler også sin fødselsdag med Al Capone.

Emporio Ivankov
Bekræftes at være inspireret af The Rocky Horror Picture Show. Specifikt er Ivankovs udseende baseret på Tim Currys Dr. Frank-N-Furter-rolle. Hans tendens til at kalde folk "slik" kunne være en henvisning til en linje fra Rocky Horror-sangen 'Sweet Transvestite', "... han troede du var slikmand." En anden lighed, de to har, er, at de begge kan gøre mænd til transvestitter.

Enel
Er baseret på en japansk mytologisk "tordengud" kendt som Raijin.

Eustass Kid
Det er blevet bekræftet, at Kid er opkaldt efter en ægte pirat, William Kidd, som også fik tilnavnet "Kaptajn". Hans efternavn er taget fra Eustace the Monk, en anden pirat fra det virkelige liv.

Fujitora / Issho
Fujitora er blevet bekræftet at være baseret på den japanske skuespiller Shintaro Katsu, nærmere bestemt hans rolle som Zatoichi, den blinde sværdmand.

Hannyabal
Selvom det ikke er bekræftet, mener mange, at Hannyabal er baseret på Hannya-masken.

Smykker Bonney
Det er blevet bekræftet, og Bonney er opkaldt efter den virkelige irske kvindelige pirat fra det 18. århundrede Anne Bonny, en ædel, der blev pirat, der opererede i Caribien.

Kizaru / Borasalino
Kizaru er blevet bekræftet at være baseret på den japanske skuespiller Kunie Tanaka, Kizarus tøj, rigtige navn (Borsalino) og fødselsdag er tilsyneladende baseret på en filmkarakter, som Kunie Tanaka spillede i sin ungdom. Hans kaldenavn "Kizaru" er taget fra Momotaro Legends.

Sabo
Er muligvis inspireret af Artful Dodger, en karakter i Oliver Twist af Charles Dickens. Karaktererne deler lignende tøjstilarter (top hat, ærmer osv.), Og de er begge en "ondskabsfuld" gruppe af børn.

Sanjuan ulv
Kendt som "Colossal Battleship" er muligvis baseret på det spanske slagskib / krigsskib San Juan Nepomuceno. Krigsskibet deltog også i "Slaget ved Trafalgar".

Scratchmen Apoo
Det er blevet bekræftet, at Apoos navn stammer fra det virkelige liv, den kinesiske pirat, Chui A-poo.

Sentomaru
Er muligvis baseret på den japanske folklorehelt Kintaro (også kendt som samurai Sakata no Kintoki), der var bemærkelsesværdig for kun at bære en hagesmæk, bære en massiv økse og sumobrydning med bjørne. Derudover er hans angreb, Ashigara Dokkoi, en ordspil på Mt. Ashigara, stedet hvor Kintaro blev opdraget.

Shiliew
Er muligvis inspireret af Yasunori Kato, en fiktiv karakter.

Trafalgar lov
Det er blevet bekræftet, at Laws navn stammer fra den virkelige livs pirat Edward Low. Laws tilsyneladende berygtede grusomhed gentager Edward Lows eget ry for voldsomt at torturere ofrene, før de dræbte dem.

Vander Decken IX
Ikke officielt bekræftet, men Vander Decken IX er inspireret af den legende Flying Dutchman. Han er kaptajn på skibet "Flying Dutchman" og som Fishman er Vander Decken en djævelfrugtbruger, der gør ham ude af stand til at svømme, hvor som de fleste andre tilpasninger skildrer kaptajnen i en menneskelig form, der ikke kan træde på land.

Whitebeard og Blackbeard
Begge er inspireret af pirater fra det virkelige liv kendt som Edward Teach. Whitebeards karakterdesign og træk bekræftes også at være baseret på ejeren af ​​pubben, som Oda kunne lide at gå til. Ejeren satte sig ofte i butikken med medicinsk udstyr tilsluttet hans næse og drak og kaldte skyld "medicin", mens han fortalte krigshistorier.

Whitebeard's egen linje i sit første optræden, "Jeg taler ikke med nogen snude næsehoved." var faktisk en nøjagtig sætning, som ejeren ofte sagde til kunderne. Desværre døde pubejeren, da Oda afslørede denne kendsgerning.

Urouge
Det er blevet bekræftet, at Urouges navn stammer fra det virkelige liv fra det tyrkiske pirat fra det 16. århundrede, Oruc, en af ​​Barbarossa-brødrene.

X Drake
Det er blevet bekræftet, at Drakes navn er baseret på det virkelige livs privatliv, Sir Francis Drake.

2
  • Det er det bedste svar, jeg har set på ethvert spørgsmål nogensinde online. Det er nogle alvorlige triviaer i bredde og detaljer. Det er så omfattende som muligt, og også godt skrevet. Tak for dette. Det er seriøs forskning ...
  • (sic) ... Et rigtig fantastisk svar, og så mange andre roller, som jeg ikke fik. Men når det kommer til Jo Jo, kan jeg identificere alle de bands og musikalske stjerner, der navngiver karaktererne. Jeg tror. Det er sjovt, når de binder noget puslespil som dette, så du har et spil at spille, mens du ser. Tak igen for det gode svar.