Anonim

Må fange mig ridin beskidt meme

Som jeg forstår det, blev memerne brugt i fansubbed-versionen af ​​Steins; Gate tilpasset til engelsk publikum. Det japanske publikum kendte f.eks. Ikke "Yo Dawg" -meme, da det er en engelskbaseret meme. De ville have deres eget sæt memes, som de kunne have brugt i den oprindelige dialog. Selvfølgelig kan det være, at deres linjer slet ikke var memer.

Hvad er de originale japanske memer, der blev nævnt i hele serien, hvis der er nogen, og hvad er deres sammenhæng?

6
  • Gør det japanske meme, hvorpå El psy congroo er baseret count som et gyldigt svar?
  • Kun hvis du kan forklare, hvad meme det er, og dets betydning.
  • Den store er John Titor. John Titor var en ægte internetmeme / prank, og de detaljer, de nævner om John Titor, er stort set nøjagtige. Jeg tror ikke, de lavede en masse faktiske specifikke internet-meme-referencer. Skønt opslagstavlen, de bruger, næsten helt sikkert formodes at være 2Chan - den japanske version af 4Chan. Det er også muligt, at de lavede en meme-reference, som jeg ikke vidste om, så det gik dog af mig. Men ja, jeg tror, ​​de bare holdt fast ved mere generelle kulturhenvisninger til internet og anime-kultur.
  • Dette spørgsmåls egnethed er under diskussion, men da ingen ser ud til at have fremført et rimeligt argument for dets lukning, har jeg stemt for at genåbne det.
  • Delorean mail. Tilbage til fremtiden.

Nogle af sætningerne forklares på Steins; Gate wiki's Real-Life Referencer og Ordliste.

Med hensyn til sætningen (El Psy Congroo) ifølge Anime News Network er FutureGadgetLab animes officielle Twitter-konto. Ifølge en tweet fra FutureGadgetLab forklarer Okabe Rintarou (laboratoriemedlem nr. 1) det som KONGROO 001 , som du kunne oversæt som "Det er noget, der er i dit hjerte. Det er mit svar. Når det er inde i mig, har KONGROO ret." Når det er inde i mig selv, ved du det. " Så enten er forfatteren forsætligt stump (dvs. skriver i karakter), eller der er ikke en specifik betydning for det, eller forfatteren af ​​tweetet (den, der i firmaet fik til opgave at administrere Twitter-feedet ved at sende det som det forskellige laboratorium medlemmer) vidste ikke, hvad meningen er. next_tales's svar givet på Yahoo Japans (chiebukuro, taske fuld af visdom) websted siger også, at der er en notation, der siger, at sætningen ikke har nogen betydning i (Lukket kæde af Ouroboros) roman. Det ser ikke ud til, at japanske fans kender betydningen, og det er ikke et generelt meme i det japanske samfund. I henhold til (Netto Ouji, Net Prince) websted, har sætningen ingen betydning, men som resultat af dets anvendelse i denne serie er det blevet et internet-meme, der bruges af japanere i deres online kommunikation. Så for at koge det hele ned, 't en allerede eksisterende meme brugt af Steins; Gate, men det blev en reel meme som et resultat af Steins; Gate. (Selvom det ikke er et meme, brugen af ​​Dr. Pepper i Steins; Gate skubbede ligeledes sodaen i popularitet i Japan [Jeg kan faktisk finde den i en automat her i Hokkaido nu, alt takket være Hououin Kyouma, men se disse links: 1 2 3]).

Jeg vil meget gerne høre yderligere svar på denne tråds spørgsmål.

Der er henvisninger til 2chan, hvis jeg ikke husker rigtigt, hvilket underligt nok de bare kaldte image boards i dub i stedet for 4chan, som man kunne forvente. Der var også masser af krydskulturreferencer til star wars og andre film. Også memer (er det virkelig?) Af "hele din base tilhører os", som jeg ikke ved, om det også er et japansk meme.

Jeg kan besvare netop denne meme.

Fansub: "Yo, jeg har hørt dig lide fiasko, så vi sætter nogle fail i din fail, så du kan facepalm mens du facepalm."
Original: "Dame da koitsu, hayaku nantoka shinai til"
..som oversættes til noget i retning af "Denne fyr er håbløs, jeg er nødt til at gøre noget ved ham hurtigt."

Dette er en henvisning til 2006 anime Death Note.

Specifikt fra afsnit 12 omkring halvvejs ind i episoden. Dette ordsprog blev til et meme tilbage i disse dage, ligesom "Keikaku betyder plan" ting gjorde i den engelsktalende verden.