Anonim

Killer Rat Physics And 5 Best and Worst Plague Tale: Innocence Features

Når man læser på TYPE-MOON Wiki står der, at Hibiki Hibino

... er den hellige Skrift Triten ( , af Caubac Alcatraz

på siden Caubac Alcatraz står det i andet afsnit i hans Evner

Han skabte en labyrint inde i en skattekiste, der ikke kan åbnes for at beskytte hans ideelle terminal, Den hellige Skrift Triten, men grunden til, at han ikke har dukket op i et århundrede, er fordi han ved et uheld blev fanget inde.

Nu kan Arcueid naturligvis komme til ham, da hun siger, at det er "for besværligt at komme til ham, mens han er i sin egen verden", sandsynligvis med henvisning til, hvordan brystet ikke kan åbnes, og sandsynligvis er brystet næsten uforgængeligt, ellers er det let at vælge for kirken , men hun synes at antyde, at hun alligevel kan komme ind, da hun truer med at dræbe ham i sin egen verden, når han fortryller hende ved at fortælle hende, at han talte om, at hun havde fundet kærlighed som et menneske.

Men pointen med labyrinten er at beskytte den hellige skrift Triten, og det var Hibiki Hibino, der rakte telefonen til Arcueid. Så hvorfor er den hellige Skrift ikke triten inde i Caubacs labyrint? er Caubac overhovedet klar over, at hun ikke er i labyrinten?

Jeg bruger tsukihime på grund af Arcueid, og at Caubac Alcatraz er en af ​​The Twenty-seven Dead Apostle Ancestors, og disse er flere referencer i Tsukihime end Fate